Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nincs barátom?

Figyelt kérdés

17/L

Már az összes korombeli lánynak volt vagy van is barátja de nekem még egysem, még nem is akartak velem járni vagy valami.....

Még az olyan osztálytársamnak is van barátja aki nagyon büdös és sárgafogú:(

én nem vagyok büdös, se elhanyagolt, normálisan öltözködök (se nem az a kirívó se nem unalmas), barátságos vagyok és mégsincs:S Mindig azzal jönnek a barátnőim, hogy elhagyta a pasiját utána kb. 1 hétra új barátja van, ez már egy kicsit fáj is megminden. Nekem miért nincs? Szerimtem nem vagyok szép, meghát modták rám sokszor hogy nagyon csúnya vagyok, de vannak nálam ezerszer rosszabbak is de nekik is van. Félek, hogy soha nem lesz senkim. De azt ne mondjátok, hogy jaj de te még fiatal vagy.

2013. aug. 8. 17:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Szia, Enis a te hejzetedben vagyok 19 eves leszek. Kuldessz kepet?
2013. aug. 8. 17:35
 2/16 anonim ***** válasza:

Annyira csak nem vagy csunya :)

kuldj kepet privibe kuldok en is :)

3/16 anonim ***** válasza:
Figyu, ha vannak nalad csunyabbak akkor semmi aggodnivalod nincs. Egyebkent kuldhetsz priviben fotot (lany vagyok es nem v.mi perverz allat, csak segiteni akarok nyugi) es akkor konnyebb megallapitani hogy vajon ez e a baj. Egyebkent ha kedves vagy a fiukhoz es nem vagy nyomulos akkor egyszer biztos hogy lesz baratod. :)
 4/16 anonim ***** válasza:

küld egy képet privibe, és megmondom, ha valami gond van veled :)

ha akarod én is küldök, mindig jól a kritika

2013. aug. 8. 17:38
 5/16 A kérdező kommentje:
csak akkor küldök ha megmondjátok hogy hol laktok, ismerősnek nem akarok küldeni
2013. aug. 8. 17:39
 6/16 anonim ***** válasza:
Bp.
2013. aug. 8. 17:40
 7/16 anonim válasza:
18/F Budapest küldheted nekem is!
2013. aug. 8. 17:40
 8/16 anonim válasza:
BP jöhet nekem is:)
2013. aug. 8. 17:43
 9/16 anonim ***** válasza:
22/F Budapest, küldhetsz képet :)
2013. aug. 8. 17:43
 10/16 anonim ***** válasza:
16/F Budapest, küldheted :D
2013. aug. 8. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!