Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret vagy nem szeret?

Figyelt kérdés
Szóval. Kissé bonyolult, de megpróbálom elmondani. Van két oldal, az egyik érzi, h a másik szereti, és a másik is érzi, h szereti őt a másik. Ő azt mondja, reális, h én szeretem. Aztán én közlöm vele, h pont annyira reális mindkét oldalról a dolog. Erre ő, "kizárt, vagy akkor te még nálam is jobban uralkodsz magadon". Nos, szeret? Remélem lesz, aki érti!
2008. júl. 1. 21:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy összezavarlak (nem valami érthető a szituáció) , de szerintem túlbonyolítod a dolgot .. csak meg akar erősíteni abban hogy "pont annyira reális mindkét oldalról a dolog". És mintha azt várná hogy te mondd meg neki hogy szereted őt, mert ő valamiért nem meri vagy nem akarja. Tehát inkább szeret mint nem.
2008. júl. 1. 22:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy összezavarlak és nagy hülyeséget írok (nem valami érthető a szituáció) , de szerintem túlbonyolítod a dolgot .. csak meg akar erősíteni abban hogy "pont annyira reális mindkét oldalról a dolog". És mintha azt várná hogy te mondd meg neki hogy szereted őt, mert ő valamiért nem meri vagy nem akarja. Szerintem neki kéne valamit lépnie, ha komolyan gondolja meg fogja tenni.
2008. júl. 1. 22:55
 13/15 anonim ***** válasza:
bocs kétszer ment el
2008. júl. 1. 22:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Ami biztos, hogy én ezt nem vágom mit akarsz mondani. De ahelyett, hogy rébuszokban beszéltek egymással, miért nem kérdezed meg nyíltan? Az a probléma, hogy nem mondjátok egymásnak, hogy szeretlek? Vallj neki szerelmet, és ha ő is szeret el fogja mondani. Na közel vagyok az igazsághoz?
2008. júl. 2. 01:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Nos, nem, ennél sokkal de sokkal bonyolultabb.. hát ez, h állandóan abban beszélünk, tiszta metafora az egész. De köszi, sokat segítettetek!
2008. júl. 2. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!