Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret vagy nem szeret?

Figyelt kérdés
Szóval. Kissé bonyolult, de megpróbálom elmondani. Van két oldal, az egyik érzi, h a másik szereti, és a másik is érzi, h szereti őt a másik. Ő azt mondja, reális, h én szeretem. Aztán én közlöm vele, h pont annyira reális mindkét oldalról a dolog. Erre ő, "kizárt, vagy akkor te még nálam is jobban uralkodsz magadon". Nos, szeret? Remélem lesz, aki érti!
2008. júl. 1. 21:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Egy szót sem értek ! Lehet hogy már késő van nekem ehhez...
2008. júl. 1. 21:55
 2/15 A kérdező kommentje:
És légyszi, ha valaki rájött, magyarázza el azt is, hogy miért. Az előbb, én is azt hittem, h rájöttem, de nem tudom megmagyarázni, pedig azt hittem, értem::
2008. júl. 1. 21:56
 3/15 A kérdező kommentje:
Szóval csak érzik, mint egy megérzés, hogy szereti őt.
2008. júl. 1. 21:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szeret vagy nem szeret? A válasz: igen, szeret vagy nem szeret.

Mindeketten úgy érzik, hogy a másik szereti őket, de azt egyik se mondja konkrétan, hogy szereti a partnert, ezenkívül "ő" elégedetlen "én"-nel, mert nem mutatja ki eléggé az érzelmeit. Végeredményben azt mondanám, nincs kizárva, hogy szeretik egymást (bár ez nem hangzik el), de valószínűbb, hogy csak színlelik a szerelmet, hogy ne bántsák meg a másikat.

+ Legközelebb beíhatnál fiktív neveket, úgy még talán meg is lehetne oldani rendesen a feladatot:P

2008. júl. 1. 22:21
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod :) Várom a további megfejtőket is.
2008. júl. 1. 22:23
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értelmezem vagy Te és Ő! Te érzed, hogy szereted Ő-t és Ő is érzi, hogy szereted Te! Ő azt mondja, hogy reális, hogy Te szereted őt! Aztán Te közlöd vele, hogy mindkét oldalról reális a dolog. Erre Ő azt mondja, hogy "kizárt, vagy akkor Te még nálam is jobban uralkodsz magadon". A kérdés pedig az, hogy szerete téged Ő?

Jól értelmeztem?:)

2008. júl. 1. 22:28
 7/15 A kérdező kommentje:
Nagyon jól :S :)
2008. júl. 1. 22:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben szerintem szeret, csak nem meri felvállalni az érzelmeit. Szerintem azt a mondatot úgy értette, hogy te tudsz uralkodni az érzelmeiden, de ő nem.
2008. júl. 1. 22:36
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi.. Nagyon köszi. De ugyanakkor ez nem lehet. Totál úgy tesz, mintha semmi sem lenne! Szinte majdnem teljesen közömbös.
2008. júl. 1. 22:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő fél felvállalni az érzelmeit, ellenben veled. Tart ettől az egésztől, hogy mi lenne ha ő is ilyen nyíltan felvállalná mint te. Arra kellen rájönni, hogy miért nem mondja el mit érez, hogy mi tarthatja ebben vissza?!
2008. júl. 1. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!