Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért gondolják azt a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért gondolják azt a nők, hogy ha épp nem akarnak szexelni, akkor a párjuk / férjük tuti megcsalja?

Figyelt kérdés
Itt is annyi kérdést olvasok, hogy épp nem kívánom a szexet mi legyen. Majdnem mindenki azt válaszolja, hogy meg lehet oldani máshogy is, hisz van keze meg szája és hát tegye is meg, hisz ha nem akkor félre megy és talál valakit. Én nem kívánom a szexet és ezáltal mást sem. Egész nap hányingerem van és örülök, hogy elmennek a napok. Párom tisztában van vele, hogy mi a helyzet nem az első terhességem tudja, hogy mennyire nehezen viselem. Eszébe nem jutna megcsalni, hisz tudja, hogy nem azért nem vagyok vele mert nem szeretnék, hanem mert terhes vagyok. Ha meg akarna csalni, nem csinálna nekem gyereket. Mért kell az összes nőbe belenevelni azt, hogy a pasit MINDIG MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT KI KELL ELÉGÍTENI?
2013. szept. 1. 14:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Na pont erre gondoltam amikor a 10. választ írtam:

"Én sem úgy tervezem, hogy na akkor hónapokig nem sexelek, de tényleg rosszul vagyok mindentől. ..... És persze megbeszélem vele, hogy mi a helyzet most velem. "

Ott a kulcs: átmeneti dologról van szó és megbeszélted vele.

Csak tudod vannak másféle nők is, akik úgy gondolják, hogy ha náluk van a punci akkor ők diktálnak, és a másiknak kell alkalmazkodni hozzájuk 100%-ban.

Én sem egyetlen füttyentésre tárom szét a lábaimat amikor csak a párom akarja akár kívánom akár nem, de ez igyekszem rá is figyelni és ez kölcsönös, és ugyanúgy előfordulhat, hogy épp én kívánom akkor, amikor ő nem.

2013. szept. 1. 15:10
 12/12 A kérdező kommentje:

Akkor lehet, hogy csak magamból és a páromból indultam ki. :)

Tényleg örülök a válaszoknak, mert mind azt sugallta, hogy csak annyi a probléma, hogy a felek nem beszélnek és nem pedig az, hogy a pasi mint egy nem normális csak a szexre tud gondolni. Köszönöm szépen a válaszokat.

2013. szept. 1. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!