Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért gondolják azt a nők, hogy ha épp nem akarnak szexelni, akkor a párjuk / férjük tuti megcsalja?
Na pont erre gondoltam amikor a 10. választ írtam:
"Én sem úgy tervezem, hogy na akkor hónapokig nem sexelek, de tényleg rosszul vagyok mindentől. ..... És persze megbeszélem vele, hogy mi a helyzet most velem. "
Ott a kulcs: átmeneti dologról van szó és megbeszélted vele.
Csak tudod vannak másféle nők is, akik úgy gondolják, hogy ha náluk van a punci akkor ők diktálnak, és a másiknak kell alkalmazkodni hozzájuk 100%-ban.
Én sem egyetlen füttyentésre tárom szét a lábaimat amikor csak a párom akarja akár kívánom akár nem, de ez igyekszem rá is figyelni és ez kölcsönös, és ugyanúgy előfordulhat, hogy épp én kívánom akkor, amikor ő nem.
Akkor lehet, hogy csak magamból és a páromból indultam ki. :)
Tényleg örülök a válaszoknak, mert mind azt sugallta, hogy csak annyi a probléma, hogy a felek nem beszélnek és nem pedig az, hogy a pasi mint egy nem normális csak a szexre tud gondolni. Köszönöm szépen a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!