Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért gondolják azt a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért gondolják azt a nők, hogy ha épp nem akarnak szexelni, akkor a párjuk / férjük tuti megcsalja?

Figyelt kérdés
Itt is annyi kérdést olvasok, hogy épp nem kívánom a szexet mi legyen. Majdnem mindenki azt válaszolja, hogy meg lehet oldani máshogy is, hisz van keze meg szája és hát tegye is meg, hisz ha nem akkor félre megy és talál valakit. Én nem kívánom a szexet és ezáltal mást sem. Egész nap hányingerem van és örülök, hogy elmennek a napok. Párom tisztában van vele, hogy mi a helyzet nem az első terhességem tudja, hogy mennyire nehezen viselem. Eszébe nem jutna megcsalni, hisz tudja, hogy nem azért nem vagyok vele mert nem szeretnék, hanem mert terhes vagyok. Ha meg akarna csalni, nem csinálna nekem gyereket. Mért kell az összes nőbe belenevelni azt, hogy a pasit MINDIG MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT KI KELL ELÉGÍTENI?
2013. szept. 1. 14:31
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Mert sok nő azt gondolja alap esetben is ,h egy férfit csak ezzel,így lehet megtartani,egyébként ezt én sem értem.Nekem is második terhességem,az elsővel sem volt valami túl nagy kedvem a sexhez...na de utána jobb lett mint előtte.Most a másodikkal sincs étvágyam,de a párom nem is erőlteti,eszembe nem jutna h ilyenkor és ezért megcsalna.Szerintem ha egy férfi ilyen helyzetben ezért megcsalj a feleségét,soha nem is szerette.
2013. szept. 1. 14:36
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

A férfiak nem úgy működnek, mint a nők. Egy ideig természetesen legyen türelmes és értse meg.

Nem kell mindig minden körülmények között kielégíteni, de azért nem kell elintézni egy vállrándítással hogy "bocs, most hónapokig nincs szex, értsd meg és kész". Egy kicsit lehet összebújni, aztán ha nem jön meg a kedved akkor nem szexelni. De hónapokig nem is próbálkozni, nem is törődni vele szerintem nem fair.

2013. szept. 1. 14:37
 3/12 anonim ***** válasza:
61%

Azért az a kérdés amiből te kiindulsz ott a kérdező logikájával a pl nem csalna meg mert akkor hajléktalan lenne van gondok. Úgy beszél a párjáról mintha valami nyűg lenne számára akit tartani kell, hogy legyen gyerek.

A terhesség meg nem betegség.

2013. szept. 1. 14:40
 4/12 anonim ***** válasza:
68%

Nézd, attól, hogy a te férjed ilyen, meg te ilyen vagy, más férje meg, meg egy másik nő meg olyan. Más férje meg jobban igényli, hogy kielégítsék. És ott bizony előfordul, nem feltétlen a megcsalás, de az igen, hogy a férfi elégedetlen lesz, amitől meg megromolhat esetleg a jó kapcsolat. Mert feszült lesz tőle. És oké, hogy magának is meg tudja oldani, ha úgy van, de azért nyilván neki is jól esik, ha más csinálja, aki éppen a felesége.

Mert hogy a szex attól még, hogy a nő terhes, attól még igen is testi szükséglet és valakik jobban igénylik. És attól, hogy a te párod nem, attól még más párja igen.

Én nőként mondom azt, hogy rám nem volt hatással ebből a szempontból a terhesség, bár én is szinte az egészet végighánytam, de vágytam a férjemre és ő is rám.

Amúgy meg attól, hogy valakik gyereket vállaltak, nem jelenti azt, hogy akkor az örök kapocs és nem lehet később félrelépni...Mert az a kapcsolat meg is romolhat. És sokszor azért romlik meg, mert a férj el van hanyagolva. És sokszor jogosan.

Mert nagyon sok férfi megérti, hogy a baba miatt sok mindent nem lehet, de azért mindent neki sem kell elfogadni. Ami szerintem ésszerű és normális határok közt jól esik a férfinak és meg lehet tenni, akkor miért kéne a nőnek nehezére esnie?

2013. szept. 1. 14:41
 5/12 A kérdező kommentje:
Én sem úgy tervezem, hogy na akkor hónapokig nem sexelek, de tényleg rosszul vagyok mindentől. És szerintem nem én vagyok az egyedüli aki ilyen rosszul viseli a terhességet. És persze megbeszélem vele, hogy mi a helyzet most velem. Tudja nagyon jól, hogy mi miért történik. Eddig még megölelni sem tudtam, mert már hánytam is el magam. És nem vele van a baj, mert a két kicsi gyerekemnél is így van. Nekem a legrosszabb, hogy ennyire nem bírom, de nem tudok mit tenni. És nem hiszem, hogy még azzal is paráztatni kéne, hogy na akkor tuti megcsal.
2013. szept. 1. 14:42
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
Mert sötétek. Azt hiszik az egész kapcsolatot, csak a szex tartja fent...és a pasik szinte megállás nélkül csak "arra" gondolnak. Holott egyik gondolat sem igaz. Akit pedig megcsalta..megcsalnak...higgye el, nem csak a kevés szex az oka....
2013. szept. 1. 14:43
 7/12 A kérdező kommentje:

Igen az a kérdés ihlette az én kérdésemet is. És nem feltétlenül a kérdés miatt, hanem a válaszok miatt. Mikor úgy beszélnek, hogy hiába nem kívánod akkor is csinálni kell mert akkor megcsal. Meg attól, hogy a szexet nem kívánod, még van kezed meg szád.

Régebben beszéltem egyik rokonommal, aki még szűz. És Ő érdeklődött, hogy ilyenkor mi van a szexel. Mondtam neki, hogy hát annyira rosszul vagyok, hogy nem tudok semmit csinálni. Az volt az első mondta, hogy szegény párom. Én vagyok szarul én nem bírok enni, én vagyok aki megszenved a hányingerrel és sem tudok szexelni és akkor még szegény párom. :) Valahogy úgy vettem ki a szavából, hogy minden nőben ez van benne, hogy bármi van akkor is teljesíteni kell. Csak furcsa volt ez nekem. Nem tudnék csak azért valakivel együtt lenni, hogy juj meg ne csaljon.

2013. szept. 1. 14:48
 8/12 anonim ***** válasza:
45%

Nem arra kapják ezeket a válaszokat, ha azt írják, hogy pár hétig (szóval áltmenetileg!) nincs kedvük szexelni. De legtöbb esetben a terhességre hivatkozva hosszú hónapokig megvonják a szexet a párjuktól, nemcsak effektíve a behatolást, hanem az intimitást és az egyásban való feloldódást (orgazmus) is - abban a boldog tudatban, hogy a férjüknek eszébe sem jutna megcsalni őket.

Lehet, hogy ez így van addig, amíg normálisan működik a kapcsolatuk, de a másik több hónapos elutasítása semilyen indokkal (még veszélyeztetett terhesség esetén sem) marad következmények nélkül. És akkor elég egy nyomolós kolléganő/szomszéd lány/asszony, és a férfi elkezdi értékelni, hogy van, aki kívánja. A nő pedig vérig van sértve, hogy a pasi nem azt értékeli, hogy ő az ő gyerekét horda.

Ennek a kivédésére megoldás, és ezért tanácsolják a kézzel/szájjal módszert. Nyilván senki nem kockáztat vetélést, és senkinek nem kell hánynia közben.

Nyilván van ilyen ember is, meg olyan, kivételek mindig vannak. De sajnos vagy szerencsére, volt szerencsém férfiak között eltölteni néhány évet egyedüli nőként. Nagyon tanulságos volt. :)

Egyébként szerintem nemcsak a férfiakat, hanem a nőket is ki kell elégíteni mindig minden körülmények között. Csak ők kevesebbszer igénylik, ha pedig nem történik meg, tovább tűrnek, meg jól belénk nevelték, hogy a nőknek nem fontos a szex, és természetes, ha nincs orgazmus. Pedig nem az.

2013. szept. 1. 14:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen jól megfogalmaztátok és nem egyből nekem ugrottatok, hogy én milyen naiv vagyok. :)
2013. szept. 1. 15:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert az intimitás is fontos, és sok kapcsolat romlott meg azért, mert a két félnek nem egyforma az igénye. Azért nők is panaszkodtak már itt, hogy többet kívánnak, de a férjük nem akarja és nagyon szenvednek. Nem az a baj, ha valaki gyakran akarja, az sem ha csak havonta egyszer, csak az a lényeg, hogy ez a partnerrel összeegyeztethető legyen, mert hosszabb távon ha valaki nem kapja meg azt az intimitást, amire szüksége van, akkor nem lesz boldog.

Jó kapcsolatban a felek megértőek, így ha nagyjából egyforma az igényszintjük, akkor azt a kevés alkalmat/átmeneti időszakot, amikor valamelyiknek nincs épp kedve, akkor megoldhatják. De az már nem normális, ha az egyik fél folyamatosan azt mondja, hogy ha kedvem van csinálom, ha nincs akkor gebedjen meg és alkalmazkodjon hozzám. Ennek kölcsönösnek kell lenni. És egy jó kapcsolatban, ahol a felek figyelnek a másik igényeire, ott nem gond egy kis szünet pl. nőgyógyászati kezelés, terhesség miatt, ha ez átmeneti.

Nem arról van szó, hogy a pasit mindig minden körülmény között ki kell elégíteni, a terhesség elején az állandó émelygést én is ismerem és akkoriban nekem sem volt máshoz kedvem, csak a kanapén fekve agonizáljak, de a te férjed tudja, hogy ez átmeneti, utána megint jól elvagytok. Viszont sok nő van, aki ha terhes lesz akkor ne nyúljanak hozzá, ha megvan a gyerek akkor ő már anya, nem nő (hallottam ilyen kijelentést is), apuka gyakorlatilag egy spermadonorként van használva, az a feleséget egy percig sem érdekli, hogy a férje szeretne bármit is. Ha pedig félrelép, akkor meg mindennek el van mondva, mert a feleségével is szeretett volna lenni és nem elégítette ki az, hogy a babucika egymáshoz ütögetett két csörgőt.

2013. szept. 1. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!