Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek barátnőmnek 18. szülinapjára?
Ha jól értem, együtt fogtok ébredni aznap, nagyon jó szerintem a vörös rózsa, és esetleg azt tálalhatnád ágybareggeli mellé.. én olvadnék :)
Vagy vidd el vacsorázni/ebédelni valahová. Ez lesz élete legszebb napja, és te sem mész csődbe.
Vagy tötlsetek el egy napot a Vidámparkban, ha olyan a természete! Az ebéd/vacsora meghívás akkor is mehet! s persze mindent te fizess! :)
Remélem tudsz válogatni az ötletek közül!
Én is az albumra szavazok,de nem csak közös képekből. Nagyon ötletesen el lehet készíteni szerintem - a nagy része persze fénykép,de ezen kívül belaragaszthatsz mozijegyet (amin együtt voltatok), kereshetsz újságot arról a napról amikor születetett, és abból egy- két dolgot, préselt virágot, régi msn beszélgetéseket,meg ezeken kívül biztos van egy csomó-csomó apóságod otthon,ami közös élményekhez kapcsolódik,azokból valamit- mintegy utalás képpen.
Sok sikert,és boldog szülinapot neki!:)
Én se szeretem az ékszereket...én a könyvet preferálnám.
Az elöző szülinpaomra egyébként a barátom egy weblapot szerkesztett nekem,és rárakott érdekes képeket,meg a kapcsolatunkat illusztrálta különféle állatos képekkel,nekem tetszett!
szóval a 18 szál rózsa+1 kis kártya,amibe beleírod a honlap címét! nekem nagyon bejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!