Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek barátnőmnek 18....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek barátnőmnek 18. szülinapjára?

Figyelt kérdés
18 szál rózsa mellé... Nagyon köszi a válaszokat!
2008. júl. 1. 21:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

legyél kreatív.

én barátomnak például adtam egy nagy dobozt, feltöltve legóval [mert nagyon szeret legózni], és közé rejtettem egy könyvet, amit már régóta szeretett volna.

az unalmas dolgokat [maci,stb] szerintem hanyagold.kb mennyit szánnál rá?

2008. júl. 1. 21:25
 2/17 anonim ***** válasza:
kozos kepekbol album nagyon aranyos tud lenni...vagy valami ami kozos emlek...nem muszaj sokat kolteni nem az a lenyeg:) sok sikert!
2008. júl. 1. 21:31
 3/17 anonim válasza:
18 szál gyönyörű vörösrózsa futárral, kis kártyával elküldve.
2008. júl. 1. 21:39
 4/17 anonim ***** válasza:
Én szeretem az ékszereket, úgyhogy a 18. születésnapomra egy pár fehérarany fülbevalót kaptam. :)
2008. júl. 1. 21:41
 5/17 A kérdező kommentje:
hát pénz nem lényeg de azért a 30 ezren ne essen át. hát nem szereti az ékszereket:( a 18 szál rózsa az tuti de futár sajnos nem lehetséges emrt nálam lesz reggeltől:D várok ötleteket köszi az eddigieket!
2008. júl. 1. 22:15
 6/17 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk együtt
2008. júl. 1. 22:16
 7/17 anonim ***** válasza:
Nagyon nem szereti az ékszereket?? Egy gyűrűnek pl. melyik nő nem örülne? :) már nem eljegyzési persze:É DE én nagyon-nagyon örültem a gyűrűmnek, amit a kedvesemtől kaptam! :) Az olyan kis jelképes, és ha ránézek, mindig ő jut róla eszembe! :)
2008. júl. 1. 22:43
 8/17 anonim ***** válasza:
Egy márkás parfüm is jó ötlet lehet, egy olyan amire esetleg vágyik...
2008. júl. 1. 22:45
 9/17 anonim ***** válasza:
Esetleg egy vásárlási utalvány. Pl : fehérnemü , női ruházat cipő, táska boltból.
2008. júl. 1. 22:48
 10/17 anonim ***** válasza:

Én az eddig kapott ajándékaim közül (2 éve vagyunk együtt) egy sokdarabos puzzle-nek örültem legjobban. :) meg egy medálnak, amit a nyakláncomon hordok.

De ha van vmi könyv, amit régóta szeretne, annak nagyon fog örülni. Vagy egy különlegesebb darab ruha, amire megjegyzi, hogy mennyire jó, vagy egy közös kép profi fotósnál, amit bekeretezve megkap... Nőnek könnyű ajándékot venni. :)

2008. júl. 1. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!