Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan viseltétek a távollétet?
Figyelt kérdés
Eddig itt lakott a barátom velem egy városba és majdnem az egész nyarat együtt töltöttük. Most pedig elment egyetemre...nem is kell mondjam gólyatábor, új emberek stb...nagyon nehezen viselem hogy nincs itt velem és ráadásnak kicsit féltékeny is vagyok meg félek hogy megváltoztatja majd az egyetem...akik távkapcsolatban élnek azok ,hogy tudják elviselni azt hogy alig találkoznak a párjukkal ? Mit tehetnék az ellen,hogy állandóan ezen kattogok?2013. aug. 31. 21:44
1/10 anonim válasza:
Majd megint együtt lesztek. Te nem mész egyetemre?:)
2/10 A kérdező kommentje:
nem én még gimibe járok. tudom hogy majd megint együtt leszünk,de valamiért nagyon nehezen élem meg ezt az egészet...félek hogy elveszítem még soha senkit nem szerettem úgy mint őt és nem tudom mi lenne velem nélküle...túlságosan függök tőle és tudom ,hogy ez baj,de nem tudok ellene tenni. Talán idővel hozzászokok hogy nem látom minden nap,de nagyon nehéz...
2013. aug. 31. 21:54
3/10 anonim válasza:
Ez eleinte nehéz, de ha igazán szereted, és ő is téged akkor nincs mitől félni. Attól mert egyetemre jár még nem biztos hogy más kellene neki. Minden úgy lesz ahogy a sors akarja. Te nem tudsz tenni ellene semmit. Amúgy pedig mindig jó lesz amikor találkoztok, mert hiányozni fogtok egymásnak, és nem egymás nyakán lógtok majd.
4/10 anonim válasza:
nem kell ahhoz gólyatábor h megcsaljon.. erted..
5/10 A kérdező kommentje:
Nem attól félek ,hogy megcsal ,mert bízom benne ,mert ő tényleg nagyon rendes srác. inkább attól hogy elhidegül tőlem vagy teljesen megváltozik és elhanyagol vagy egy másik lányba beleszeret stb...tudom hogy jó találkozni amikor régebb óta nem láttuk egymást ,csak aztán nagyon nehéz is elengedni...mindig szeretném tudni vele,de 1. egyikőnknek sincs végtelen pénz a telefonján 2. nem akarok utána lihegni állandóan ,csak most még olyan új ez az egész és nehéz megszokni,hogy nem beszélek vele facen vagy skypon vagy esetleg nincs itt mellettem ,hanem épp valamerre a koleszos haverokkal kocsmáznak :/
2013. aug. 31. 22:41
6/10 anonim válasza:
Éld Te is az életed,tanulj,tervezd a jövöd.Ne féltékenykedj,ne akadj ki ha elmegy bulizni,vagy akárhova attól csak rosszabb lesz.Ha ezt kibírja egy kapcsolat,akkor az szerintem igazán erős :)Nagyon fogjátok majd várni hogy találkozzatok már,nem fogjátok hamar megunni egymást. Amíg nem tudtok találkozni marad face,skype,teló,és egyebek.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem akadok ki ha elmegy bulizni és nem is szoktam ezen balhézni,hogy ne menjen ..nekem semmi bajom azzal,ha haverokkal elmegy bulizni :) A féltékenység meg csak azért jött most is elő,mert rámozdult egy csaj és jóba lett vele ezért kicsit elő jött bennem a zöldszemű szörny...mondta barátom hogy megmondta a csajnak ,hogy van barátnője és hogy barátok lehetnek ,de azért kicsit feljött bennem így is a féltékenység.
2013. aug. 31. 23:07
8/10 anonim válasza:
Ugyanilyen helyzetben vagyok.. Ha akarod beszélhetünk erről privátban is.Magyarországon élsz?
9/10 anonim válasza:
Ha elmondta, akkor meg ne félj, mert akkor nyiltan elmond mindent, inkább örülj neki! A csaj akarhat, amit akar, ha a párod nem akarja! Na ezt most jóóól megaszondtam:)
10/10 A kérdező kommentje:
Igen én is remélem ,hogy így van és bízom benne,csak nehéz megszokni ,hogy nincs itt és nem akkor beszélünk amikor akarunk hanem ahogy épp időnk engedi és még el sem kezdődött a suli nem tudom mi lesz amikor nekem is t.z.-k meg ilyenek lesznek meg neki is vizsgaidőszaka lesz...Nehezen viselem ezt az egészet,de sosem adnám fel a kapcsolatom a barátommal,csak azért mert most nincs itt velem
2013. szept. 1. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!