Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kövér vagyok?
Figyelt kérdés
Párom mondta hogy van rajtam egy pici felesleg de neki én így jó vagyok.De azt is mondta hogy hogyha fogyni akarok akkor fogyjak,azt szeretné ha magamnak felelnék meg :S én nagyon önbizalom hiányos lány vagyok,az iskolában is folyton ilyeneket kapok hogy "zsírgombóc gurulj innen",a védőnő is azt mondta hogy túlsúlyos vagyok és a tesi tanár is direkt nekem ad rossz jegyet és ezt meg is mondta..meg hogy azért ad rosszabb jegyet mert szarok a képességeim..Pedig a sovány csajjal akivel voltam a gyakorlatnál,az szarabbul csinálta mint én :( tényleg ilyen vészes? :S 167 cm,59-60 kg vagyok.
Kérlek csak az ALAKOMRÓL mondjatok véleményt! :S
(A smink csak a kép miatt van)
2013. aug. 31. 16:59
21/26 A kérdező kommentje:
Nem dugok...amúgy is tök normális srác,nem oylan mint a többi,tök visszahuzodo meg csendes..és elég félénk is..
2013. aug. 31. 17:18
22/26 anonim válasza:
Szerintem ne nyugtasd annyira magad azzal, hogy még sokat változik a tested, főleg ha már 1-2 éve menstruálsz. Nőni se fogsz már pár centinél többet. A melled még nőhet, de ezt inkább egy nőies kikerekedés kísérheti pl a csípődön, mintsem fogyás.
23/26 anonim válasza:
nem vagy kövér nagyon jó alakod van :)
24/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy se csúnya, se kövér. Még sokat fogsz változni, ez természetes. Nem lehet mindenki cicababa, meg 2 kg, és nem is kell legyen.
25/26 anonim válasza:
Fürdőruhás/fehérneműs kép jobb lenne
26/26 anonim válasza:
Dehogy vagy kövér. Ezt hívják átlagosnak. Viszont az első képet belinkelni a legfeleslegesebb dolog volt a világon, ugye tudod. Mégis mit látunk az alakodból azon? A kezedet se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!