Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszolhatnak az utcán csak azért, mert a barátnőm kövér?
Én nagyon boldog vagyok vele és ezért lenézhetnek ha nem keresem a modell alkatú nők társaságát.
Másrészt láttam a facebookon, hogy az igazi férfiak a teltebb nőket szeretik és csak a kutyák játszanak a csontokkal.
Ha képes foglalkozni azzal, hogy mi mások véleménye a barátnődről, akkor téged már megevett a fene. Sz@rni rá! Ez a legegyszerűbb megoldás.
17/L
"az igazi férfiak a teltebb nőket szeretik és csak a kutyák játszanak a csontokkal."
Ezt csak a dagadt g...cik találták ki!
Nincs annál jobb ha egy vékony barátnőd van, hatalmas mellekkel. De te járjál csak igénytelen undormányokkal.
Bármiért megszólhatnak, mert a buta, korlátolt proliknak az az életük, hogy a másik emberről beszéljenek.
De most őszintén, ha te szereted a párod, akkor mit foglalkozol vele, hogy pár agyatlan mit gondol? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!