Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik jobban szeretik a kövér nőket, mint a nők a kövér pasikat?
Figyelt kérdés
Ha duci nő vagy akkor találsz kapcsolatot könnyen, mert sok pasi szereti a duci nőket, de ha kövér pasi vagy akkor alig fogsz kelleni, mert a nők nem akarnak ilyen pasit2013. júl. 4. 09:48
1/6 anonim válasza:
Hahahahahah, rablóbadarság. Kövér pasik oldalán is láttam olyan csajokat, hogy akarmikor akarhol döngetném:P Tudom, hogy te egy kövér srác vagy és nincs baratnőd, de az azért van, mert nincs önbizalmad és nem mersz ismerkedni. Butaságokat, meg ne találj ki. A dagadt tehenek sokkal nehezebben találnak maguknak valakit, mint pasik...
2/6 anonim válasza:
Ezt is csak olyan állíthatja, aki nem ért az emberekhez, és nem is ismer sok embert.
Aki kövér, az olyannal jön össze, aki a kövéreket szereti. Ennyi.
Mindkét nemben vannak olyanok, akik a kövéreket szeretik.ÉS a kövér nőnek is nehéz pont azért, mert kevesebben keresik a husikat.
4/6 anonim válasza:
Hát ez talán azért lehet, mert a dagi nőnek vannak vonzó részei - a melle, meg valaki a nagy feneket szereti. Ellenben ha egy fiú dagadt abban semmi vonzó rész nincs szerintem.
5/6 anonim válasza:
Ez teljesen így van. Én rettenetesen hájas vagyok, és hiába próbálok ismerkedni lányokkal, eddig még egy randi sem jött össze :(
6/6 anonim válasza:
Én meg alig vagyok 50 kiló és még a 170centit sem érem el, de nem igazán kellek a lányoknak, inkább a kövér csajok tapadnak rám, nekem meg a vékony lányok jobban bejönnek. Nem jobb vékonynak sem lenni. Én inkább lennék kövér pasi. Olyan jó női vannak a dagadt haveroméknak hát enm igaz. Csak nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!