Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem fontos a külső párválasztásnál. Felszínes
lennék?
Figyelt kérdés
Sokszor mondják, hogy a nők felszínesek, mert nem adnak esélyt a csúnya pasiknak.
Elmondom őszintén, ha egy férfi ronda, hiába kedves és megkapó a személyisége, nem lesz meg a szikra köztünk, mert számít a külső.Nem kell adonisznak lennie, de az átlagos szintet érje el.
Sokat törődöm a külsőmmel, teszek azért, hogy jól nézzek ki, ha válogathatok a férfiak közt, miért választanám a legrondábbakat?
A férfiak belegondolnak, ha van lehetőségük választani egy szebb és egy csúnya nő közt(hasonló személyiséggel és adottságokkal), valószínűleg nem a csúnyát választják, mondván, hogy jajj szegény megszánom.
Szerintem igazad van, kérdező. De tegyük fel, hogy mégis felszínesség, és csúnya dolog ez. Na és akkor? A te szíved dolga, hogy kihez vonzódsz, kit tudsz elképzelni párodként. Ne érdekeljen mások véleménye.
2013. aug. 31. 14:31
12/22 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló!Van benne igazság!:)
2013. aug. 31. 14:36
13/22 anonim válasza:
Igen, ez SZVSZ felszínesség. Az pedig egyenesen tipikus, hogy a férfiak közül a leggazdagabbat, legdominánsabbat választjátok :D
Nihil novi sub sole.
2013. aug. 31. 15:02
14/22 A kérdező kommentje:
Akkor azért vagyok egy olyan fiúval, aki gyermekotthonban nőtt fel és egyetlen vagyontárgya kb egy hangfal volt amikor összeköltöztünk. :D
2013. aug. 31. 15:07
15/22 anonim válasza:
Egyet értek kérdező, nekem is volt egy kicsit "csúnyácska" barátom, akibe viszont szerelmes lettem de nemtudtam hozzá vonzódni szexuális téren mert nem izgatott fel se a teste se az arca.. Azóta már új barátom van, aki viszont nagyon helyes és a teste valami isteni:) és egyáltalán nincs elszállva emiatt magától, pedig megtehetné hogy egy top10-es lánnyal legyen együtt, de ő engem akart és már fél éve szeretjük egymást:)
2013. aug. 31. 15:16
16/22 A kérdező kommentje:
Gratula!Tartson sokáig!^^
2013. aug. 31. 15:34
17/22 anonim válasza:
"Azok sem párosodnak akárkivel, csak a domináns egyedekkel."
Szépség=dominancia?
2013. aug. 31. 15:46
18/22 anonim válasza:
Igen, a párválasztásban a szépség a dominancia. 10-es te pedig gyökér vagy, nem vitatkozom veled.
2013. aug. 31. 17:10
19/22 anonim válasza:
Állatvilágban is így van amelyik hímnek díszesebb a tolla, agancsa, sörénye, jobb a testfelépítése stb. az fog párosodni. Pl. Az oroszlánfókáknál a hímek 12%a termékenyíti meg a nőstények 88%át, utánanézhetsz. Nálunk is hasonlóan működik. Amelyik pasi jóképű, az dugja a nőket. Ennyi.
2013. aug. 31. 17:14
20/22 anonim válasza:
Na ezért nem kezdeményezek én ezeknél a tipikus szép csajoknál, hisz ronda vagyok és alacsony.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!