Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan fiúval, akinek csak lány barátai vannak?
"Ez azt is megválaszolja,hogy pont férfit keresek és társat,hiszen számomra a fent leírtak bőven a férfiatlan kategóriába sorolhatók"
Erről beszélek, szerintem, aki ilyen szigorú kritériumokra ruházza fel a férfiasságot, mint pl ez, akkor az inkább férfit keress, tehát fontosabb neki a férfiasság. Aki inkább társat, érzelmi partnert keres, annak ezek beleférnek, mert inkább az a fontosabb hogy szeret engem és én is szeretem őt
én nem-et írtam. de eszembe sem volt olyan ok, amit ti írtok,hogy férfiatlan meg effélék.
nem tetszene ha CSAK lány barátai vannak a páromnak. ha egy-két nőnemű barátról lenne szó, az úgy oké. de ahogy fel van állítva a kérdés..így nem
n, most meg ilyenen vitatkozni...
VAlaki attól lesz férfi, hogy mennyire felelősségteljes, milyen döntéseket hoz és hogy gondolkodik.
Az, hogy valakinek csak lány barátai vannak, az csak egy nőiesebb lélek lakozik benne, de attól még a fentiek teljesíthetőek, és férfinak számít, csak azon belül egy nőiesebbnek.
A sportautókból a leglassabb is gyors, csak lassabb, mint a leggyorsabbak.
Én , aki rendelkezik lány barátokkal IS meg fiú barátokkal IS, én titkolatlanul egy érzékenyebb, lelkiekben gazdagabb pasi vagyok.
Hogy hogy jön ez így egybe, az próbáljon megismerni, majd megtudja...
17-es
Pontosan, egy nőiesebb érzelmesebb pasi is lehet FÉRFI, nem attól lesz valaki férfi, hogy gyors kocsikra hajt, meg a focit imádja, meg szereti a sört és férfi barátai vannak inkább!!!
17es vagyok megint.
De az egy kicsit más kép, ha valakinek csakis női társasága van, nem?
Az szerintem kicsit fura, olyan csajozni akartam, de sose jött össze, ezért haverok maradtunk-dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!