Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek olyan fiúval,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan fiúval, akinek csak lány barátai vannak?

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 12:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Reagálva a fentiekre,hozzáteszem,az,hogy férfit keresek,nem zárja ki azt,hogy társat keresek.Ugyanis társnak keresem a férfit!Nem,nem kisajátítani akarom,de nekem a fentiek akkor is furcsán hangzanak.
2013. aug. 31. 12:26
 12/21 anonim ***** válasza:

"Ez azt is megválaszolja,hogy pont férfit keresek és társat,hiszen számomra a fent leírtak bőven a férfiatlan kategóriába sorolhatók"

Erről beszélek, szerintem, aki ilyen szigorú kritériumokra ruházza fel a férfiasságot, mint pl ez, akkor az inkább férfit keress, tehát fontosabb neki a férfiasság. Aki inkább társat, érzelmi partnert keres, annak ezek beleférnek, mert inkább az a fontosabb hogy szeret engem és én is szeretem őt

2013. aug. 31. 12:29
 13/21 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy a férfiasság nem ennek a függvénye, aki nem így gondolja, az nem férfit keress, hanem KAN-t.
2013. aug. 31. 12:32
 14/21 anonim ***** válasza:
Pontosan egy férfinek lehet női bartai, de valóban egy KAN-nak már nem annyira vannak lány barátai. Mert egy KAN szokott úgy vélekedni, hogy egy lánnyal nem lehet barátkozni, az csak ......... lehet
2013. aug. 31. 12:33
 15/21 anonim ***** válasza:
jaja én is úgy gondolom, hogy aki nem jönne össze egy ilyen férfival, azért mert az férfiatlan számára azok a lányok inkább alfákat keresnek
2013. aug. 31. 12:37
 16/21 anonim ***** válasza:

én nem-et írtam. de eszembe sem volt olyan ok, amit ti írtok,hogy férfiatlan meg effélék.

nem tetszene ha CSAK lány barátai vannak a páromnak. ha egy-két nőnemű barátról lenne szó, az úgy oké. de ahogy fel van állítva a kérdés..így nem

2013. aug. 31. 12:43
 17/21 anonim ***** válasza:

n, most meg ilyenen vitatkozni...

VAlaki attól lesz férfi, hogy mennyire felelősségteljes, milyen döntéseket hoz és hogy gondolkodik.

Az, hogy valakinek csak lány barátai vannak, az csak egy nőiesebb lélek lakozik benne, de attól még a fentiek teljesíthetőek, és férfinak számít, csak azon belül egy nőiesebbnek.

A sportautókból a leglassabb is gyors, csak lassabb, mint a leggyorsabbak.

Én , aki rendelkezik lány barátokkal IS meg fiú barátokkal IS, én titkolatlanul egy érzékenyebb, lelkiekben gazdagabb pasi vagyok.

Hogy hogy jön ez így egybe, az próbáljon megismerni, majd megtudja...

2013. aug. 31. 12:44
 18/21 anonim ***** válasza:

17-es

Pontosan, egy nőiesebb érzelmesebb pasi is lehet FÉRFI, nem attól lesz valaki férfi, hogy gyors kocsikra hajt, meg a focit imádja, meg szereti a sört és férfi barátai vannak inkább!!!

2013. aug. 31. 12:51
 19/21 anonim ***** válasza:

17es vagyok megint.

De az egy kicsit más kép, ha valakinek csakis női társasága van, nem?

Az szerintem kicsit fura, olyan csajozni akartam, de sose jött össze, ezért haverok maradtunk-dolog.

2013. aug. 31. 12:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez ellen nem lehet kifogásom mivel nekem meg csak fiú barátaim vannak. De most mégis igazságtalan leszek: a nőkkel egyszerűen nem lehet semmi csinálni. Ha egy pasinak csak lányokból áll a baráti köre az elég meleggyanús, azért legalább fele-fele arányban legyen.
2013. aug. 31. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!