Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírná valaki h neki ki számít normális pasinak?
Naponta olvasok tucatnyi olyan kérdést h "Nincsenek normális pasik..."
Érdekelne h miért is és milyen lenne a normális ?
Am én nem akarok felszedni senkit csak kíváncsiság.
24 F
"es regi (nem erintökepernyös) telefonja legyen"
Te nem vagy 100-as az tuti.
Nyugi,ezt már az eredetiben is felrótták neki! :)
Igaz, ott ki is fejtettem, hogy mit ertek alatta, most nem irom le meg1x azt is.
A 7es.
Nem magaval a telefonnal van bajom. Nagy ivben teszek ra, hogy kinek mit enged meg az anyagi helyzete. Attol maszok a falra, hogy a okostelefonos pasik (de a nök is) a nap 24 orajaban a telefonon lognak. Mar szinte lelegeztetö gepkent funkcional a a kezükben a telefon. Es ez az, amit utalok, ha valaki nem kepes elszakadni a virtualis vilagatol, ha mindennel fontosabba valik, hogy mindig az epp aktualis, legujabb modell legyen meg neki, a legujabb app-ekkel, es a többi. Na igy ertettem.
7es
8-as vagyok.
kérdező: Hát lehet hogy te ezt most hülyeségnek tartod de igazam van...:D
És itt irta valaki hogy leírtam a lehetetlent.
Igen, mert én felvállalom..Minek hazudozzak, hiszen a nők többsége igy van vele...mazoisták xd Próbáltam keresni normális pasit, de az nem tetszett. ez van.
Én írtam azt neked!
Akkor viszont; ha nem nagy kérés, akkor fejezzétek már be ezt a "minden normális pasinak van kapcsolata."
nevezetű szöveget.
Ez lemaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!