Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek ez tényleg nagyon fontos?
Figyelt kérdés
Sokan mondják egy férfi szívéhez a gyomrán vezet az út! (és jelenleg hanyagoljuk az ágyban lévő teljesítést és a szexualitás minden formáját)
Mennyire fontos nektek, hogy a barátnőtök/párotok/élettársatok tudjon főzni, mosni és takarítani?
2013. aug. 30. 21:01
11/19 anonim válasza:
És ha valaki nem szeret bulizni meg részegre inni magát minden péntek este, az már nem is számít? Mondjuk megvan a maga baráti köre, tehát eljár normálisan szórakozni, kulturált helyeken szereti tölteni az idejét és felvállalja személyiségét, érdeklődési körét...nem pedig a nagy divattal és árral megy, akkor már az olyan nem is kell?
12/19 anonim válasza:
A buli nem egyenlő az ivással.... már bocs
14/19 anonim válasza:
Na ez pl. nem igaz,legalábbis nálam.
Én nem bírom az olyan bulizós lányokat.
15/19 anonim válasza:
Jaj igen, gubózzunk csak be.. mert az k*****rvajó:D
16/19 anonim válasza:
Én jól főzök, szép is vagyok, de hozzá mentem egy külföldi pasihoz, mert nektek nem voltam elég rossz:)
17/19 anonim válasza:
Utolsó, ment a zöld kéz:D Milyen külföldihez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!