Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk nektek ez tényleg nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek ez tényleg nagyon fontos?

Figyelt kérdés

Sokan mondják egy férfi szívéhez a gyomrán vezet az út! (és jelenleg hanyagoljuk az ágyban lévő teljesítést és a szexualitás minden formáját)

Mennyire fontos nektek, hogy a barátnőtök/párotok/élettársatok tudjon főzni, mosni és takarítani?

2013. aug. 30. 21:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
És ha valaki nem szeret bulizni meg részegre inni magát minden péntek este, az már nem is számít? Mondjuk megvan a maga baráti köre, tehát eljár normálisan szórakozni, kulturált helyeken szereti tölteni az idejét és felvállalja személyiségét, érdeklődési körét...nem pedig a nagy divattal és árral megy, akkor már az olyan nem is kell?
2013. aug. 30. 21:09
 12/19 anonim ***** válasza:
A buli nem egyenlő az ivással.... már bocs
2013. aug. 30. 21:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem az már nem kell
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Na ez pl. nem igaz,legalábbis nálam.

Én nem bírom az olyan bulizós lányokat.

15/19 anonim ***** válasza:
Jaj igen, gubózzunk csak be.. mert az k*****rvajó:D
2013. aug. 30. 21:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Én jól főzök, szép is vagyok, de hozzá mentem egy külföldi pasihoz, mert nektek nem voltam elég rossz:)
2013. aug. 30. 21:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, ment a zöld kéz:D Milyen külföldihez?
2013. aug. 30. 21:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Már megint csak a végletek.
2013. aug. 30. 21:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Köszi:) német:))
2013. aug. 30. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!