Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek ez tényleg nagyon fontos?
Figyelt kérdés
Sokan mondják egy férfi szívéhez a gyomrán vezet az út! (és jelenleg hanyagoljuk az ágyban lévő teljesítést és a szexualitás minden formáját)
Mennyire fontos nektek, hogy a barátnőtök/párotok/élettársatok tudjon főzni, mosni és takarítani?
2013. aug. 30. 21:01
1/19 anonim válasza:
Az én párom szereti, ha főzök neki.:)
2/19 anonim válasza:
Nem hátrány, ha tud. Amúgy régi vágyam, hogy együtt elmosogatunk és utána olyan őrületeset kefélünk, mint még soha...
3/19 anonim válasza:
tudok en fozni, nem kell h haziasszony legyen.
4/19 anonim válasza:
Nekem annyira nem,mert én is tudok.
Ha tud forralt vizet,meg jégkockát csinálni,akkor jól van :D
5/19 Christiano Ronaldo válasza:
Fél tüdőmet odaadnám egy lányért aki finomat tud főzni.
Még ha kamion feje van akkor is.
6/19 anonim válasza:
Hát eléggé. Mondjuk, ha magamból indulok ki, és ott az udvar, meg a munkahelyem, akkor pluszba nem szeretném felvenni még a házat is. Már kicsit besokallnék, szóval nálam ez elég fontos. Ha egy 50m2-es kis panelről van szó, akkor nyilván besegítek ;) De ott is elvárás
7/19 anonim válasza:
Nem rabszolga kell hanem barátnő.. Szóval nem az a legfontosabb!! Azért persze tudja hogy a fakanál a főzéshez van nem pedig játékszer de nem azért kell hogy takarítson, főzzön stb... (bár ma már ilyet kb. 1 lány sem tud csak 1-2..)
8/19 anonim válasza:
Attól h főzök neki néha, még nem leszek rabszolga... szerintem..
9/19 anonim válasza:
Ne híd , hogy ezt fontos . Jobban szeretik azt , ha bulizós mint házi tündér . Tapasztalatból beszélek
25 N
10/19 anonim válasza:
Én mind a kettő vagyok:D Juhejjj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!