Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg a nonek fizetni kene a reszet randin vagy akar parkapcsolatban?
A kérdező szerint úgy a normális, ha mindent a férfi áll.
Az ajándékok meg persze, hogy beleférnek, de sztem az is úgy a jó hogy néha-néha mindkét fél meglepi a másikat. :)
Persze, nem kell mindig annyit inni, de egy jó kis vizsga időszak után igen csak jól tud esni az embernek. :D
Szerintem valahol igaza van mindkét tábornak.
Mondjuk én csak a saját példáimat tudom felhozni, nálam ha például találkozok egy csajjal szóba se jöhet hogy ő fizessen, pedig nem vagyok német se. Aztán persze amikor nem lesz az egészből semmi persze fogom a fejem, hogy megint mennyi pénzt elszórtam a piájukra, mondjuk szerencsére nem nagy fogyasztásúak:)
Nem tudom, szerintem ez iszonyatosan sok mindentől függ. Amikor nekem már volt önálló keresetem, és a lánynak nem, akkor alap volt, hogy én fizetek, hozzáteszem, ennek ellenére nem várta el, és így is volt 1-1 alkalom, hogy kedvességből ő fizetett. (nyaralni például úgy mentünk el, hogy 90%-ban én fizettem, 10%-ban ő).
Ha meg mind a ketten dolgozunk, akkor az első randikon fizetek, de nem is viszem drága helyre, mert nem is erről szólnak az első randik.
Emellett iszonyatos igazságtalanságnak érzem, amit írsz. A srác költse rád a pénzét, míg te mondjuk simán félreteszel lakásra, vagy egyéb célokra?
Az pedig, hogy kölcsönadsz, hogy téged lepjen meg, hát, több mint gusztustalan.
Egyébként szimplán logikusan gondolkozva: megvan az az összeg, amit havonta ilyenekre tudok költeni. Ha a lány is fizet, több helyre járunk el, ha nem, kevesebbre.
És a másik fele: a gyereknevelésben, meg otthon is segítenie kell a férfinek is, én simán szoktam főzni nőnek, ha úgy alakul, így ez a fele sem igaz...
25-ös: Persze, ha így menne, jó lenne. Én sem sajnálom, de itthon máshogy nem tudod megoldani.
Úgy gondolom, hogy minden ilyen lépést a férfinak kell először megtennie, de ez addig volt ennyire egyértelmű, amíg a nők nem dolgoztak.
Nyilván ha ő hív meg téged egy vacsorára vagy egy italra akkor ő fizet, ez normális, de szerintem a barátod is örülne neki, ha ritkán te találnál ki egy programot és te hívnád meg valamire, persze ezt már otthon rögzítenéd indulás előtt. Remélem azért ha komolyan tervezel a fickóval, összeköltözés, házasság, stb. Akkor már nem várod el, hogy a barátod fizetéséből éljetek közösen, te meg a saját fizud csak magadra költöd. Mert én sajnos erre is tudok példát.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!