Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tenyleg a nonek fizetni kene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg a nonek fizetni kene a reszet randin vagy akar parkapcsolatban?

Figyelt kérdés
En a baratommal 1 eve vagyok egyuttes mar az elejen mikor csak randiztunk o fizetett mindent. Ha csak egy kaverol ha egy bulirol volt szo mindig. Miota egyutt vagyunk ez azota se valtozott. Olyan elofordult hogy nem volt penze es en fizettem vagy ha kert adtam neki kolcson de abbol is mindig nekem vett valamit es a penzem is visszaadta. En ettol nem tartom magam penzehesnek de szerintem ez igy normalis hogy a srac fizet nem pedig fele fele. Lehet nalunk csak azert van ez mert o nem magyar es naluk az a szokas hogy mindig a srac fizet mert igy illik de ugy gondolom ezt igazan kovethetnek a magyar sracok is foleg ha van keresetuk is.
2013. aug. 30. 15:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

A kérdező szerint úgy a normális, ha mindent a férfi áll.

Az ajándékok meg persze, hogy beleférnek, de sztem az is úgy a jó hogy néha-néha mindkét fél meglepi a másikat. :)

Persze, nem kell mindig annyit inni, de egy jó kis vizsga időszak után igen csak jól tud esni az embernek. :D

2013. aug. 30. 17:47
 22/29 anonim ***** válasza:
Úgy illik, ha a férfi NÉHA meghívja a nőt erre-arra. Aki viszont ezt elvárja, pláne ha mindig, az nem más, mint egy pénzéhes ringyó, akit nagy ívben kerülni kell.
2013. szept. 2. 07:39
 23/29 anonim ***** válasza:

Szerintem valahol igaza van mindkét tábornak.

Mondjuk én csak a saját példáimat tudom felhozni, nálam ha például találkozok egy csajjal szóba se jöhet hogy ő fizessen, pedig nem vagyok német se. Aztán persze amikor nem lesz az egészből semmi persze fogom a fejem, hogy megint mennyi pénzt elszórtam a piájukra, mondjuk szerencsére nem nagy fogyasztásúak:)

2013. szept. 2. 07:59
 24/29 anonim ***** válasza:

Nem tudom, szerintem ez iszonyatosan sok mindentől függ. Amikor nekem már volt önálló keresetem, és a lánynak nem, akkor alap volt, hogy én fizetek, hozzáteszem, ennek ellenére nem várta el, és így is volt 1-1 alkalom, hogy kedvességből ő fizetett. (nyaralni például úgy mentünk el, hogy 90%-ban én fizettem, 10%-ban ő).

Ha meg mind a ketten dolgozunk, akkor az első randikon fizetek, de nem is viszem drága helyre, mert nem is erről szólnak az első randik.

Emellett iszonyatos igazságtalanságnak érzem, amit írsz. A srác költse rád a pénzét, míg te mondjuk simán félreteszel lakásra, vagy egyéb célokra?

Az pedig, hogy kölcsönadsz, hogy téged lepjen meg, hát, több mint gusztustalan.

Egyébként szimplán logikusan gondolkozva: megvan az az összeg, amit havonta ilyenekre tudok költeni. Ha a lány is fizet, több helyre járunk el, ha nem, kevesebbre.

És a másik fele: a gyereknevelésben, meg otthon is segítenie kell a férfinek is, én simán szoktam főzni nőnek, ha úgy alakul, így ez a fele sem igaz...

2013. szept. 2. 08:29
 25/29 anonim ***** válasza:
Férfiként mondom, hogy szerintem nagyon jó dolog, ha barátnőmet meghívom vacsorára vagy nyaralásra és én fizetem az egészet. Az is jó lenne, ha én dolgoznék míg a barátnőm vagy a feleségem otthon maradna mosna, főzne, takarítana. Ez nagyon is jó, csak nem ebben a rohadt országban ahol, fizetésből alig lehet kijönni, miközben nem normális politikusokkal vagyunk körülvéve.
2013. szept. 2. 08:32
 26/29 anonim ***** válasza:
Én is olyan országból származom, ahol a pasik számára sértés ha a nő kar fizetni. Mikor ide költöztem meglepődtem, hogy a pasik itt mennyire mások. Pl. nő léttemre, én adtam először egy első ajándéknak elég nagy értékű cuccot, ha már a pénzt számoljuk és sajnálunk a nőtől egy kávét, annak cimén hogy egyenogúság. A pasi meg az ajándékot email-ben köszönte meg...ez volt az első tapasztalatom a magyar pasikkal..
2013. szept. 2. 09:47
 27/29 anonim ***** válasza:

25-ös: Persze, ha így menne, jó lenne. Én sem sajnálom, de itthon máshogy nem tudod megoldani.

Úgy gondolom, hogy minden ilyen lépést a férfinak kell először megtennie, de ez addig volt ennyire egyértelmű, amíg a nők nem dolgoztak.

2013. szept. 2. 10:22
 28/29 anonim ***** válasza:
OK, hogy a nők dolgoznak és ők is megengedhetik maguknak, hogy kifizessenek egy kávét, de ha egy pasi ezen rugózik, hogy azt a nő is ki tudja magának fizetni, akkor itt már bajok vannak az udvarlás, kedveskedés területén. Főleg, ha egy nőtől kapott ajándékot emailben köszön meg...ez azért elég személytelen...
2013. szept. 2. 11:50
 29/29 kolosszus22 ***** válasza:

Nyilván ha ő hív meg téged egy vacsorára vagy egy italra akkor ő fizet, ez normális, de szerintem a barátod is örülne neki, ha ritkán te találnál ki egy programot és te hívnád meg valamire, persze ezt már otthon rögzítenéd indulás előtt. Remélem azért ha komolyan tervezel a fickóval, összeköltözés, házasság, stb. Akkor már nem várod el, hogy a barátod fizetéséből éljetek közösen, te meg a saját fizud csak magadra költöd. Mert én sajnos erre is tudok példát.

26F

2013. szept. 2. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!