Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg a nonek fizetni kene a reszet randin vagy akar
parkapcsolatban?
Nálunk az elején ő fizetett, most meg kölcsönösen meghivjuk egymást erre-arra, hol én fizetek, hol ő.
2013. aug. 30. 16:03
Szerintem felesben kell fizetni a dolgokat. Miért kellene a pasinak fizetni bármit is a csaj helyett??? Ha olyan egyenjogúak a nők ma már mindenben, akkor ebben is legyenek azok!
2013. aug. 30. 16:04
Soha nem engedtem hogy a csaj bármit is fizessen..
2013. aug. 30. 16:13
14/29 A kérdező kommentje:
16:04es. Ha a nok egyenjoguak akkor a ferfiak viszont miert varjak meg mindig el hogy a no vezesse a haztartast nevelje a gyereket? Akkor nem ezt is felesbe kene? Vannak dolgok amik a nok feladatai de szerintem az hogy egy vacsi vagy buli vagy akarmi ilyesmi ahova a srac elhivja a csajt ott alap dolog hogy a srac fizet. Mert ez igy illik. Es a kulfoldiek ezt igy is csinaljak es ez nagyon peldamutato szerintem. Ha nem csak a baratommal megyunk kettesben bulizni hanem szinten az o orszagabol sszarmazo sracokkal egyutt akkor mindig koronkent fizet valalki nem mindenki a sajatjat es engem mont lanyt akkor se engednek fizetno
Enyhén önzőségre vall, amit most leírtál. Pláne, ha ezt komolyan is gondolod. Nyilván zavarja ez a párodat is, csak nem akarja mondani neked, mert oda van érted.
2013. aug. 30. 16:16
Nőként mondom hogy ez óriási hülyeség. Ha elvárom hogy egyenlő félként tekintsen rám, akkor nem fogom azt várni, hogy ő tartson el.
Én is randizgattam egy német sráccal, beültünk iszogatni egy helyre hogy megkóstolhassa a pálinkát. Az első két kört ő fizette, utána mondtam hogy a 3.-at majd én, erre ő teljesen felháborodott, mert hogy náluk ez megalázó egy férfi számára. Mondtam neki, hogy ez itthon másképp van, hisz kevés az olyan ember, aki olyan jól keres, hogy ne kelljen néznie az árakat, és itthon sokat számít a 2-3ezer forint.
Máshogy működik ez a nyugati országokban, szerintem itthon az a normális, ha fele-fele arányban osztoznak a párok a költségeken.
21L
2013. aug. 30. 16:19
És akkor mi van ha a pasi meghiv vkit egy italra? Attól h egyenjogúság van, még sok minden nem változik meg. Pl. keringő közben se fog a nő vezetni.... ahogy az se illendő, h a lány fizessen. Egyszer randiztam egy pasival, és amikor jött a pincér, nem h nem fizetett, hanem ült egy helyben. Elővettem a tárcámat, h ok, akkor majd én, erre meg rászólt a pincér, h nehogy már a csaj fizessen.
2013. aug. 30. 16:40
Ha ő hív meg 1 italra, azt nyilván fizesse ő, hisz ő hívott meg, de ha már régebb óta jóban vagyunk, akkor számomra bunkóság lenne hagyni, hogy az egész estét ő fizesse. Pl. mi ittunk fejenként 4 pálinkát, az összesen 8 db, nem emlékszem pontosan mennyibe került, de ha 400 Ft-tal számolunk, az is már 3200 Ft, ami azért nem olyan kevés pénz magyar viszonylatban, hogy csak úgy ki tudnánk szorni az ablakon.
Az egyenlőség az, hogy a férfi is szálljon be a házi munkába és a főzésbe, de a nő ne várja el hogy a férfi finanszírozza az összes kiadást.
2013. aug. 30. 16:56
Utolsó, szerintem ezt nem is várja el senki. De egy apró meglepi azért csak belefér mindig.. meg hát nem kell mindig 8 palinkat inni:)
2013. aug. 30. 16:57
Elég nagy p*csa vagy ha hagyod hogy ő fizessen....
2013. aug. 30. 17:06
Kapcsolódó kérdések: