Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor nem is szeret?
Van egy ismerősöm, négy hónappal ezelőtt megismert egy lányt és attól a naptól kezdve mindkettejük üzenőfala csak a közös képekkel volt tele, nap mint nap szerelmet vallottak egymásnak a facebookon, hogy mindenki lássa. Persze rögtön mindenki őket irigyelte, főleg, mikor már közös tetoválásuk is lett. Hatalmas, sőt, eget verő szerelem, annyi irigyük volt, hogy el nem tudjátok képzelni. Aztán múlt héten eltűntek a képek, eltűnt a "kapcsolatban" jelző is. Megkérdeztem a srácot, hogy mi történt a nagy szerelemmel? Erre ennyit válaszolt: "Semmi, már nem éreztem iránta azt, mint az elején és elhagytam!" Ennyi. Négy hónap után csak úgy hirtelen már nem érezte azt ... ugyan már!
Most komolyan, tényleg azt hiszitek, hogy az számít, hányszor nyálazzák tele az üzenőfalat?
Három éve vagyok együtt a párommal és soha nem csináltunk ilyen színjátékot a kapcsolatunkból, mégis imádjuk egymást és csak az számít, hogy ezt mi ketten tudjuk és éreztetjük egymással. A többi le van ... magasról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!