Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LittleFairy: kérdése:

Akkor nem is szeret?

Figyelt kérdés
A barátom soha nem ír a facebook üzenőfalamra,én 17 ő meg 18 éves.Én elég sokszor irok neki szépeket,és szeretném ha ő is irna nekem de nem teszi..szerintem en fontosabbnak tartom őt,mint ő. engem!pedig tudja hogy nekem milyen jól esne.
2013. aug. 29. 21:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem a szerelem nem azon mulik hogy ki kinek mennyit ir az üzenőfalára...
2013. aug. 29. 21:57
 2/16 anonim ***** válasza:
nem a facebook-on kell élni, mi lenne veletek nélküle!!!
 3/16 anonim ***** válasza:
ez most komoly? hány éves vagy?
 4/16 anonim ***** válasza:
irigylem a gondot:D
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem minden a FB... Lehet nem akarja hogy ilyen nyálas Facebook pár legyetek( amit meg is értek ). Amíg való életben jófej mi a probléma? :)
 6/16 anonim ***** válasza:
Istenem ez olyan tipikus XXI. századi rinya. Lehet hogy nem facebook függő, vagy csak nincs kedve írni... -.-
2013. aug. 29. 21:58
 7/16 A kérdező kommentje:
de én annyira szeretném
2013. aug. 29. 22:01
 8/16 anonim ***** válasza:
Este mikor meló után beesek egy 10 percre facere mást nem olvasok,csak igy,úgy szeretlek,hiányzol stb stb..Már folyik a monitorom is..Nekem is van barátom,imádom Őt,de az ilyen dolgokat megtartjuk maguknak.Privibe elintézzük az ilyeneket. :)
2013. aug. 29. 22:03
 9/16 anonim ***** válasza:

Van egy ismerősöm, négy hónappal ezelőtt megismert egy lányt és attól a naptól kezdve mindkettejük üzenőfala csak a közös képekkel volt tele, nap mint nap szerelmet vallottak egymásnak a facebookon, hogy mindenki lássa. Persze rögtön mindenki őket irigyelte, főleg, mikor már közös tetoválásuk is lett. Hatalmas, sőt, eget verő szerelem, annyi irigyük volt, hogy el nem tudjátok képzelni. Aztán múlt héten eltűntek a képek, eltűnt a "kapcsolatban" jelző is. Megkérdeztem a srácot, hogy mi történt a nagy szerelemmel? Erre ennyit válaszolt: "Semmi, már nem éreztem iránta azt, mint az elején és elhagytam!" Ennyi. Négy hónap után csak úgy hirtelen már nem érezte azt ... ugyan már!

Most komolyan, tényleg azt hiszitek, hogy az számít, hányszor nyálazzák tele az üzenőfalat?

Három éve vagyok együtt a párommal és soha nem csináltunk ilyen színjátékot a kapcsolatunkból, mégis imádjuk egymást és csak az számít, hogy ezt mi ketten tudjuk és éreztetjük egymással. A többi le van ... magasról!

2013. aug. 29. 22:03
 10/16 anonim ***** válasza:
Édesanyám borogass!
2013. aug. 29. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!