Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1,5hónapja szenved, tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1,5hónapja szenved, tényleg szeret?

Figyelt kérdés
Volt egy férfi, összejárogattunk néha de ő azt mondta hogy szeret, hogy én vagyok a Szerelme. De nem hittem el neki. szakitottam vele 1,5hónapja. Akkor össze jöttem egy másik férfival és ez a bizonyos első férfi másfél hónap alatt lefogyott vagy 8-10kgt. Szemmel láthatóan rosszul néz ki. alig alszik. Alig eszik.1,5hete összejött egy nővel. én is ismerem a nőt. én teljesen kiborultam tőle.7kg-t fogytam ezalatt a 1,5hét alatt. Alig eszem. Nagyon megvisel. De vajon tényleg szeret, ahogy mondja? és én vajon ugyan úgy? Mit tegyek most ebben a helyzetben?
2013. aug. 28. 17:05
 1/9 Rs. ***** válasza:
Nem biztos, hogy amiatt fogyott le sok kilót, de ha ez téged ennyire zavar, akkor miért nem beszélsz vele erről ? Ha féltékeny vagy a nőre, akkor valószínűleg érzel iránta valamit.
2013. aug. 28. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy szívtelen hárpia vagy!
2013. aug. 28. 17:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Esélyes hogy szeret, hát ha tudod, akkor menj vissza, és legyen eszed, no meg toleranciád a másik ember felé.Egy kapcsolat felelőség és néha nem sétagalopp, de akkor is tudnod kell a társad mellett állni.
2013. aug. 28. 17:08
 4/9 anonim ***** válasza:
2 Aki mondja.
2013. aug. 28. 17:09
 5/9 A kérdező kommentje:
kicsit nehezebb azért a helyzetünk mert az a férfi albán..és én mégcsak most tanulom a nyelvet...szóval vannak még nyelvi korlátaink..de volt olyan h láttam rajta h tényleg ki van...leült és csak olvasgatta a régi smseimet...de egyszerűen úgy éreztem akkor hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője...de most h van neki ez az új nő...nagyon fáj...
2013. aug. 28. 17:10
 6/9 A kérdező kommentje:
tegnap kérdezte tőlem h találkozunk-e.minden nap megkérdezi.és tegnap mondta neki h ma igen...egész éjszaka nem aludt semmit emiatt...
2013. aug. 28. 17:12
 7/9 A kérdező kommentje:
egy helyen dolgozunk és a nő minden nap bent van nálunk...nagyon szenvedek tőle...mikor először láttam remegett a kezem az idegességtől...nem mérgemben hanem fájdalmamban...szörnyű érzés volt...
2013. aug. 28. 17:17
 8/9 anonim ***** válasza:
7 Szedd vissza a pasit, és legközelbb okosabb légy, tanulj a hibáidból és akkor a másik is fog változni..
2013. aug. 28. 17:22
 9/9 A kérdező kommentje:
ha vissza megyek hozzá mi van ha nem küldi el a nőt?ha továbbra is találkozni fog vele a tudtom nélkül?nem tudom hogy van-e jövőnk...neki olyan a munkája h a munkahelyén van a lakás és ott 4en laknak.ha elkölzötne albérletbe minimum 40-45perc lenne amig beér dolgozni és ő reggel 5től este 8ig dolgozik...neki ez józan ésszel bele gondolva ideális...de én igy nem tudok élni...de nagyon szeretem...
2013. aug. 28. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!