Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít a külső?

Figyelt kérdés
Legtöbb csaj azzal jön, hogy nem számít, mégis ha nem tetszel neki, semmi esélyed nincs nála, átalában!

2013. aug. 29. 20:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Haha, de a férfiak pont ilyenek! Nálam az átlagos szint elég, legfontosabb, hogy ne legyen zsírpacal...
2013. aug. 29. 20:38
 12/15 anonim ***** válasza:
A lányoknak csak a külső számít, és amennyire én ocsmány és ronda vagyok, olyan lány sincs, aki rám bírna nézni, íy soha nem is lesz senkim sajnos.
2013. aug. 29. 20:44
 13/15 anonim ***** válasza:
#10 Természetesen nekünk is számít a külső IS, senki se mondta h nem. A különbség az, h nekünk NEMCSAK az számít.
2013. aug. 29. 20:55
 14/15 anonim válasza:
Lányként mondom,hogy sokat számít a külső! De nekem már volt olyan barátom,hogy bepróbálkozott nálam,de egyáltalán nem tetszett...aztán elkezdtünk utána haverkodni,es nagyon vicces,kedves,nagydumás volt,és megszerettem...akkor már nem érdekelt a külsője..nem volt csunya,de nem volt helyes..ésez már nem egyszer fordult elő velem:)
2013. aug. 29. 21:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Számít a külső, de egyben nem is, ez nem olyan fekete-fehér, ahogy sokan gondolják. Párom az első fél évben teljesen barátzónába került, és sokáig nagyon jó barátok voltunk. Nem helyes arcra, testileg sem az álompasi. Mégis beleszerettem, mert olyan személyisége van, amivel még senkinél sem találkoztam, és megfogott.

Néha eszembe jut, hogy mi lenne, ha lenne egy helyesebb pasim, akihez talán testileg jobban vonzódnék. De mégis, senki nem érte el még páromon kívül, hogy elmondjak neki bizonyos dolgokat, és hosszútávon úgyis az számít, hogy belül milyen. Nem akarom olyan dologért elhagyni, mint egy nem helyes pofi.

2013. aug. 29. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!