Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barbara12345678910 kérdése:

Mit adjak neki?

Figyelt kérdés
Segitsetek fontos a barátomnak ma volt a szülinapja ( kort nem irok 20 felett van ) de nem tudom mit afjak neki .elsõnek sziv alaku pàrnât akkartam adni de kijelentette h nem ugrál az olyanokèrt mivel tgondoltam veszek neki szeszt de az se jo azt mondta nem iszik akkor mit vegyek neki ? :(

2013. aug. 29. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Adj neki egy nagy puszzit :D
2013. aug. 29. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:
most kaptam én is egy két tippet :) elég vagy neki te :)
2013. aug. 29. 20:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Az kevès neki a csokkal is alig bir betelni :D èn valami tárgyra gondoltam de kösszi :)
2013. aug. 29. 20:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Meg akkarom lepni :)
2013. aug. 29. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezüst karkötő :))
2013. aug. 29. 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Hogy-hogy ma volt a szülinapja? :D éjfélig még az is lesz, nem? Meg miért az utolsó pillanatban gondolkodsz?

Ha együtt lesztek este, vegyél fel egy szexi fehérneműt, egy szalagból csinálj magadra egy masnit, majd kérdezd meg tőle, hogy kicsomagolja-e az ajándékát? :D Aztán kényeztesd úgy, hogy sose felejtse el!

2013. aug. 29. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!