Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak neki, mikor hazajön? (lent)
Figyelt kérdés
Külföldön van a barátom, 2 hónap után végre hazajön. Szerintetek mit adjak neki? Majd a házánál fogom várni. Ő is sok ajándékot hoz majd. Egy ezüst medált, ami egyforma lesz, és mondta, hogy majd szerzünk láncot is. Vegyem meg neki a láncot? És az enyémet majd ráteszem egy itthoni régi láncra? Ti mit vennétek? Várom mindenki ötletét.17L ő 18.2013. aug. 28. 10:13
1/5 anonim válasza:
Szerintem, magad is egy ajándék vagy neki, és remélhetőleg örülni fog neked. Ás szerintem jó ötlet, hogy ha viszel 2 láncot. :) És persze, az is nagy a ajándék ha vele vagy :)
3/5 anonim válasza:
Bocs, lánc akarta lenni az első szó. :D
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, ott leszek meg minden, de mivel ő is annyi mindent hoz nekem, szégyellnék üres kézzel menni. 2 ezüst láncot vegyek?:/ nem elég csak neki? Nem tudom, mennyire futja zsebpénzből...:S
2013. aug. 28. 10:28
5/5 A kérdező kommentje:
2. akkor jó, mert már arra gondoltam hogy vegyünk be egy harmadikat....xD
2013. aug. 28. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!