Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Többi lent, elég hosszú.
van egy lány, az osztálytársam volt. tetszett nagyon, és elmondta, én is tetszettem neki, csak barátja volt. szakítottak egy hónapja, elvoltunk, beszélgettünk, találkoztunk, csak nem tudta hogy többet szeretnék. volt egy srác, akivel bonyolult helyzetbe került, mert a lány ivott, a pasi kihasználta az alkalmat, lefeküdtek. a lány beleélte magát, hogy itt lesz több is, nem csak egy egy éjszakás kaland, de a srác a volt barátnőjével is bonyolultabb kapcsolatba került. ezért a lány már semmit se akar a fiútól. de nem ez a lényeg /csak azért írtam le, mert így kerek a történet/
ma erről a véleményemet kérte, elmondtam neki, és kicsúszott a számon hogy nekem mindig is tetszett és tetszik is még mindig. azóta sokkal kedvesebb, ha nincs közös téma, akkor is próbál mondani valamit. szerintetek lehetne ebből több is? vagy csak szimpla barátság?
lehet ez is 'jel' vagy nem tudom, de beszélgettünk fészen, és mondta hogy megakar nézni egy filmet, de csak moziba játszák még, és arra egyből írtam, akkor nézzük meg ketten, és egyből igent mondott.
kb, ennyi lenne, köszönöm aki elolvasta.
én 16/f , ő 15/l
arra inkább nem is mondok semmit hogy lefeküdt vkivel csak mert sokat ivott...
szerintem köztetek még lehet bármi, úgy tűnik te is tetszel neki
2. és 3.válaszoló.
könnyű mondani, de manapság már a 13-14évesek is ezt csinálják, szinte arra az esély, hogy találok egy normális lányt 0. a normálist arra értem, hogy nem vedel, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!