Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Többi lent, elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Többi lent, elég hosszú.

Figyelt kérdés

van egy lány, az osztálytársam volt. tetszett nagyon, és elmondta, én is tetszettem neki, csak barátja volt. szakítottak egy hónapja, elvoltunk, beszélgettünk, találkoztunk, csak nem tudta hogy többet szeretnék. volt egy srác, akivel bonyolult helyzetbe került, mert a lány ivott, a pasi kihasználta az alkalmat, lefeküdtek. a lány beleélte magát, hogy itt lesz több is, nem csak egy egy éjszakás kaland, de a srác a volt barátnőjével is bonyolultabb kapcsolatba került. ezért a lány már semmit se akar a fiútól. de nem ez a lényeg /csak azért írtam le, mert így kerek a történet/

ma erről a véleményemet kérte, elmondtam neki, és kicsúszott a számon hogy nekem mindig is tetszett és tetszik is még mindig. azóta sokkal kedvesebb, ha nincs közös téma, akkor is próbál mondani valamit. szerintetek lehetne ebből több is? vagy csak szimpla barátság?

lehet ez is 'jel' vagy nem tudom, de beszélgettünk fészen, és mondta hogy megakar nézni egy filmet, de csak moziba játszák még, és arra egyből írtam, akkor nézzük meg ketten, és egyből igent mondott.

kb, ennyi lenne, köszönöm aki elolvasta.

én 16/f , ő 15/l

2013. aug. 29. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:

arra inkább nem is mondok semmit hogy lefeküdt vkivel csak mert sokat ivott...

szerintem köztetek még lehet bármi, úgy tűnik te is tetszel neki

2013. aug. 29. 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez mind 15 évesen? Jobb lenne ha hagynád a francba.
 3/9 anonim ***** válasza:
15 évesen ne igyon az a kis ribi és tartsa magán a bugyiját. Szerintem keress mást. Ha most ilyen később csak rosszabb lesz.
 4/9 anonim ***** válasza:
15 évesen lerészegedik lefekszik egy idegennel(vagy nem idegen tök mindegy),ha neked ilyen nö kell..
2013. aug. 29. 18:22
 5/9 A kérdező kommentje:

2. és 3.válaszoló.

könnyű mondani, de manapság már a 13-14évesek is ezt csinálják, szinte arra az esély, hogy találok egy normális lányt 0. a normálist arra értem, hogy nem vedel, stb..

2013. aug. 29. 18:23
 6/9 anonim ***** válasza:
ha már most ilyen biztos nagy ringyo lesz belöle késöbb
2013. aug. 29. 18:23
 7/9 A kérdező kommentje:
elmondása szerint nagyon bánja ami történt.
2013. aug. 29. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:
6os vagyok,szerintem egyébként igen szerintem egyértelmüen jelezni akar
2013. aug. 29. 18:26
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 29. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!