Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? (elég hosszú)

Figyelt kérdés
Évek óta járok a barátnőmhöz nyaralni 2-3 hétre..mivel elég messze lakik szünetekben megyek oda.neki van egy legjobb barátja akit mikor megismertem már az elején megtetszett de hónapok múlva már bele is szerettem de volt barátnője.mikor a nyaralásból hazaértem mindig nagyon magam alatt voltam. mindent megtettem volna azért hogy újra lássam stb. már volt fél éve hogy nem láttam és megtudtam hogy dobta a barátnője.na akkor nagyon megörültem:) pár napra rá jött a szünet..megint csak lementem barátnőmékhez nyaralni.Barátnőm tudta hogy szeretem és mikor első nap találkoztunk össze akart hozni minket.hát sikerült:)akkor voltam a legboldogabb.másnap rosszul voltam. fájt a hasam,hányinger meg minden. a barátnőm azt mondta hogy ez csak szerelem de már nem éreztem ugyanazt mint előtte.mindegy nem nagyon érdekelt. utána minden nap találkoztunk és pár nap után szerelmet vallott de én még mindig nem szerettem úgy mint azelőtt.megint úgy voltam vele hogy majd csak javul.hazaértem a nyaralásból és azóta találkoztunk már párszor.akkor nem gondoltam arra hogy nem olyan mert nagyon jól éreztem magam.csak mikor elment akkor olyan furcsa volt..nem gondoltam arra hogy rossz hogy elmegy vagy ilyesmi.mikor mondtam barátnőmnek azt mondta hogy ez normális de szerintem egyáltalán nem:/ már nem akarok vele annyira találkozni,nem hiányzik olyan szinten és már néha úgy érzem hogy nem szeretem.és nem tudom miért:O pedig régen mindent megtettem volna azért hogy szeressen:/ olyan mintha 'meg lennék bilincselve' és nem tudom hogy dobjam-e vagy maradjak vele és majd csak lesz valami.de nem hiszem:/ az érzéseimnek meg nem tudok parancsolni. szakítani sem akarok mert nem akarok játszani az érzéseivel hogy egyik nap 'szeretlek' meg minden tök jó aztán meg vége.nagyon jó vele lenni de egyre jobban nem szeretem..(bocsi ha sokat ismételtem vagy valami de az ilyet elég nehéz megfogalmazni)
2012. júl. 30. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
az első sorban azt olvastam, hogy nyalni de miért
2012. júl. 30. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
gecó én is azt olvastam egyből
2012. júl. 30. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:
ránk férne már egy kiadós nyalás xD
2012. júl. 30. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Sóher,nem fog változni.
2012. júl. 30. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:
ezt nem ide akartam,bocs ,elözö voltam
2012. júl. 30. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia :) Velem is kb ugyanez a helyzet volt...kb 4 fiúval csináltam meg ezt, és nem jó kedvemből, abszolút nem élveztem. Teljesen megértelek, míg nem jártam velük, mindent megtettem volna azért, hogy szeressenek, de miután összejöttem velük, unalmassá váltak. Abszolút nem rosszból mondom ezt most rájuk, mert nagyon jófejek, csak sajnos ez az igazság. Attól féltem, hogy ez mindig így fog menni. Ezt anyumnak is elmondtam, és azt mondta, hogy azért van így,mert nem ők az igaziak,nem tudod őket rendesen szeretni még. És teljesen igaza volt. Most megismertem a barátom (7hónapja járunk, az előzőekkel csak 3mat bírtam ki,és el nem tudtam volna velük képzelni az életem), akit imádok. Soha nem éreztem még ezt. Az előző barátaimmal volt, hogy nem volt kedvem kimenni, randizni, néha vártam,hogy már hazamenjenek. Szóval szerintem inkább szakíts vele, ha így érzed. Nem akarlak rábeszélni, de én tapasztalatból mondom, hogy jobb ha minél hamarébb szakítasz (tudom, nagyon nehéz, de előbb utóbb túl kell esned rajta). :)
2012. júl. 30. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!