Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak a barátommal?

Figyelt kérdés
Az a probléma, hogy nem az én világom a barátom haveri társasága. Nem szeretném velük az időmet tölteni. Barátomnak mindig mondom, h nyugodtan menjen a haverjaival, amikor akar. De ő azt mondja,hogy neki jól esne, ha én is vele tartanék időnként. Csak az a helyzet, hogy nem akarok a barátaival lenni soha, ez van, utálom őket.. Nagyon link, úrifiú banda. Barátom egyáltalán nem olyan, mint ők. Nagyon komoly, csendes. Nem is értem miért lóg velük évek óta. Mit csináljak? mindig ebből van a vita, h nem akarok sehova velük menni. Lehet ez azt jelenti, h nem szeretem eléggé a barátom? Mert igen, ennyit nem tudok megtenni. Én sosem kényszeríteném rá a barátnőimre.
2009. okt. 31. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Kényes kérdés,mert nem fogja otthagyni miattad a haveri körét.

DE:

Ez nagy szó,hogy akar vinni közéjük,tehát igenis szeret és meg szeretne mutatni a világnak is.Egyszer 1-2 órára menj el,hátha nem olyan vészes.

Ha meg igen akkor beszéld meg nyugodtan,higgadtan a barátoddal,hogy nem kedveled őket.

2009. okt. 31. 19:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Mi 3éve járunk,a barátnőm jön velem minden hétvégén a haverjaimhoz,én sosem megyek a barátnőihez,ebből mindig vita volt,én nem engedtem.az elfogadottab ha a lány megy a fiú barátaihoz.engedj.
2009. okt. 31. 19:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Pedig azt kéne, kényszerítsd arra, hogy menjen el egy a barátnőiddel szervezett programra. Ha ellenkezik csak erőltesd. Három lehetőség lesz végül:

1. Elmegy és jól érzi magát: ez szívás.

2. Elmegy és rosszul érzi magát: megtanulja, hogy téged sem jó ha ráeröltet arra, hogy velük tarts. Próbáld kimondatni vele, hogy nem érezte jól magát.

3. Nem megy el: hozd fel neki, hogy bezzeg neked mindig el kell menned a haverjaival szervezett találkákra, pedig te sem szeretsz oda menni.

2009. okt. 31. 19:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát ezért nehogy szakíts vele! Kis bolond! Néha menj el vele azért.
2009. okt. 31. 19:42
 5/11 A kérdező kommentje:

Sajnálom, de nekem nincs pénzem erre. A haverjai Armani ruhákon és a menő kocsikon kívül mást el sem tudnak képzelni.Minden héten nem tudok kiöltözni, h elmenjek velük meg pénzem sincs a közös programokra . Én csak egy nyugodt hétvégét szerettem volna egyszer a barátommal tölteni.

Szakítok:(

2009. okt. 31. 19:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért nem mondod meg a barátodnak, hogy ez a bajod. Én sem kedvelem a sznob bandákat, de vannak. Ha a barátod akarja, hogy te is menj, akkor finanszírozza ezeket az alkalmakat. Ha vesz neked megfelelő ruhákat, és meghív mindenhová, mármint fizeti, akkor néha tényleg elmehetsz. (ritkán :) de ha nem hajlandó finanszírozni, te pedig úgy érzed, hogy kinéznek a barátai, akkor nem is szabad elmenned. nyiltan mondd meg a barátodnak, hogy kifejezetten csúnya dolog a részéről, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe akar hozni téged, hogy lenézzenek az ő állítólagos barátai.

mellesleg, lehet ám, hogy csak te gondolod, hogy lenéznek. beszélgess a barátoddal erről a dologról.

2009. okt. 31. 20:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Akkor lássuk: egyrészt már rég rossz ha valakit a

* stílusa

* öltözködése

* vagyoni helyzete

* szokásai

alapján ítélnek meg. Ahogy látom, itt ez az egyik fő gond. Ebből adódóan nem szeretsz a barátod haveri körével lenni. Itt barátod az, akinek észnél kellene lenni. Mondd meg neki, beszéljétek meg, hogy neked ez nem tetszik, hogy ennyire nem tűrik ha valaki másként gondolkodik/viselkedik , mint ők(ez mellesleg az ő szegénységi bizonyítványuk), és hogy nem érzed jól magad velük. Ha szeret, akkor meg fogja érteni. Ha nem érti meg, nem hajlandó belemenni, akkor nem szeret eléggé. Asszem nem kell mondanom, hogy melyik esetben mit tegyél.

2009. okt. 31. 20:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Elég sekélyes haveri társaság lehet, ha csak ebből áll nekik a szórakozás. Tipikus újgazdagok, a pénzen kívül semmi nem boldogítja őket. Örülj, hogy nem ilyen vagy, te belső értékekben sokkal gazdagabb vagy náluk!
2009. okt. 31. 20:36
 9/11 anonim ***** válasza:

hát ha ezért szakítasz...

meg is érdemled

2009. okt. 31. 20:46
 10/11 anonim ***** válasza:
54%
egyetértek az utolsóval...nem szereted igazán őt...ez van!szakíts!
2009. okt. 31. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!