Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lehetséges, egy szép magyar lányt találni külföldről, aki idővel kiköltözne?
Ebbe azért furcsa, hogy mit tartasz fontosnak magadból jellemleírásképp, vagyis hogy miket írtál le...
Ha adhatnék egy tanácsot, ne említsd ismerkedés közben, hogy van pénzed, úgy tuti miattad mennének ki, és mellékes lenne.
Egyébként társkeresőkön bár nehezen, de találkozhatsz értelmes lányokkal, és a fiatalok a jobb élet reményében sokan ki szeretnének menni, ha ráadásul egy ügyes, dolgos lányt fogsz ki, az remek lenne mindkettőtöknek.
Előtte meg sok chatelés, skypolás, telefonálás, és költözés előtt nem ártana egyszer-kétszer valahogy személyesen találkozni, hogy lássátok, milyen az összhang köztetek.
Sok sikert! :)
Próbálkozz kint találni egy magyar lányt, akit meg lehet normálisan ismerni. Nem hiszem h ne lennének olyanok h 'svájci magyarok'..mostanság mindenki elhúz ebből az országból..:S
Az meg h ide írod ki..hát én is nő vagyok és következőket futtattam végig az agyamban rólad..(elnézést, ha bántó lesz)
Nagyon magas fizetés----> vajon miből?
Nagyon magas fizetés, és gyk-n kérdezi h szerezzen lányt----> szerintem nem az eszével keresi a pénzt
Kevés idő-------> ergo én lennék neki a játszós kirakati baba (CSAK ENNYI :( )
Svájc-----> Na még csak az kell, h belőlem is qva-t csináljon.
Sorry..:)
Utolsó: Nagyon jót nevettem :D :D
Utolsó előtti: Hány éves vagy? :P
Legalább van humorod..........a nagyon magas fizetés mellett ugyebár. XD
Ne hari, de sztem alap h ilyenkor szkeptikus mindenki. És nézd meg mennyi csaj mondja alapból, h ő menne ki! Azt se tudják, h nézel ki, azt se tudják mennyire vagy értelmes semmit..de garantálom h nem is érdekelné őket. A nagyon magas fizetés elég.... csak olyan rossz, h ilyen lányt szeretnél magad mellé! :S Valahol még kicsit sajnállak is!
Elárulnád nekünk, hogy mégis milyen tisztességes munkából szerzed azt a nagyon magas fizetésed? Csak nem Zürichben élsz? Gondolom ebből nem kell eget rengető következtetéseket levonni.
Na, halljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!