Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem féltékeny akkor nem is szeret igazán?
Figyelt kérdés
Én ha szerelmes vagyok, mindig féltékeny vagyok a páromat körülvevő lányokra..és az enkem olayan fura, hogy a mostaná barátom szinte egyáltalán nem féltékeny. Vagy csak nem mutatja...az előző barátom iszonyu féltékeny volt..annyira szeretett...félek, hogy a mostani párom esetlek kevésbé szeret.. hogy tudnám ezt kideriteni?2009. okt. 31. 19:01
1/9 anonim 

válasza:

Biztos szeret téged, nem ettől függ. Amúgy örülj neki, legalább nem fog mindig hisztizni és jeleneteket rendezni.
3/9 A kérdező kommentje:
de a szerelemnek nem az egyik legnagyobb jelzője a ragaszkodás? ésa vágy , hogy "csak az enyém legyél" ?
2009. okt. 31. 19:06
4/9 A kérdező kommentje:
vagy ha nem is a birtoklás...legalább ey egészséges féltés..
2009. okt. 31. 19:06
5/9 anonim 

válasza:

Hát... Nekem azért koppintottak az orromra, vagy legalábbis ezért küldtek el a búsba, mert túl ragaszkodó vagyok, és néha sokat féltékenykedtem.
6/9 A kérdező kommentje:
igen..én is ettől ffélek, hogy nehogy besokaljon attol h én az vagyok eléggé. bár nem mutatom ki csak nagyon ritkán és a legfinomabban. de párszor már rájött, hogy ez bizony féltékenykeds...
2009. okt. 31. 19:09
7/9 anonim 

válasza:

Ez hülyeség, minden ember más típus, ő ilyen, te meg másmilyen vagy. Csak nehogy probléma legyen belőle.
8/9 anonim 

válasza:

a féltékenység az önbizalomhiány és a bizalom hiányának az ötvözete.
a féltékenységnek semmi köze a szeretethez. a szeretetnek semmi köze birtokláshoz.
és úgy érzem kedves kérdező, hogy önbizalomhiánnyal küzdesz.
ha tisztában vagyok az értékeimmel és nem akarok birtokolni, akkor nem kell féltékenykednem.
9/9 anonim 

válasza:

Soha életemben nem voltam féltékeny,pedig volt rá okom,csaltak már meg egyszer.
Személyiség függvénye.Bennem valahogy ez nincs meg,másban meg túlzottan is megvan.
Talán azért nem féltékeny mert szeret és hiszi,hogy te is szereted és nincs rá oka egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!