Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Szívem vagy az eszem vezessen? Egy nagyon fontos dolog mit tegyek?
Én csak egy valamit mondok: barátságból könnyen lehet szerelem, de szerelemből sose lesz barátság.
Próbáld meg, mit veszíthetsz? Célozgass, bókolj.. ha tetszik neki, vissza fog jelezni :)
Ugyanez volt velem és a jelenlegi barátommal is, szóval tudom, milyen patthelyzet ez.IGazából, még én sem tudom, hogy jól tettük-e, hogy összejöttünk, de egyenlőre nagyon boldogok vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást...sajnos, ezt is csak az idő dönti el...
Elmesélem a történetünket.Már évek óta ismertük egymást, de egy szerencsés véletlennek köszönhetően hetente 1-2 órát együttöltöt
Előző válaszadó vagyok, csak véletlenül elküldtem idő előtt.
Szóval ennek a heti 1-2 órának köszönhetően megismertük egymást.Ő már körülbelül 2-3 hónap után belémszeretett, de én ezt akkor, még nem tudtam.Szó, mi szó egyre több időt töltöttünk együtt, benntmaradtunk órák után, telefonáltunk...stb.Már páran piszkáltak vele a barátaink között(tudod, mint az óvodában...két szerelmes pár, mindig együtt jár...na jó nem ennyire dedósan, de hasonlóan), Mi predig csak enevttünk rajtuk, merthogy, Mi igenis, csak barátok vagyunk.Kb 4 hónappal a "szerencsés véletlen" után kezdtem sejteni, hogy lehet, hogy ő ezt nem teljesen így gondolja.Egyre több és több jel mutatott arra, hogy tetszem neki, de én akkor még nem akartam tőle semmit, így nem foglalkoztam vele.1-2 héttel később összejöttem valakivel, és mivel nem nagyon láttam rajta, hogy zavarná a dolog, meg is szűnt egy időre ez a sejtelmem.A kapcsolatomnak nemsokára vége is lett, viszont utána elkezdtem rájönni, hogy nekem is ő kell(a legjobb barátom).Mivel rajta sem láttam a jeleket, és nagyon féltem, hogy elvesztem a legjobb barátomat, így próbáltam elnyomni ezt az érzést...hát szó se róla...1 hónapig bírtam...Ez alatt az 1 hónap alatt, mondjuk visszatértek a jelek, így biztosabb voltam a dolgokban.Aztán léptem, amin meglepődött, de örült neki.:)És így utólag elmondta, hogy lehet, hogy ő soha nem mondta volna el nekem.
Nem tudom, mit tehetnél...ahogy az előttem szólók elmondták, az a baj, hogy sok variáció van, hogy hogy fog végződni ez a dolog, sztem megéri kockéztatni, de csak akkor, ha REÁLISAN Te is látod esélyét a dolognak.A legfontosabb, hogy ne rohandd le őt és ne zaklasd a dologgal, akkor se, ha már elmondtad neki!Adj neki időt!Ha kell, akkor egy hónapot is, hagyj neki, hogy válaszoljon, mert lehet, hogy ő sem tudja, hogy mit akar és időre van szüksége, hogy átgondolja.Amíg nem válaszol, csináljatok úgy mintha semmi sem történt volna.(tudom...könnyű mondani...de megéri:) )Ha Ő engem még az első 4-5 hónapban megkérdez, biztos, hogy nemet mondtam volna, de egy hónap rengeteg dolgot megváltoztat.:)
Remélem tudtam segíteni.Légyszives írd meg, hogy mi történt, kíváncsi vagyok rá:) Csak ügyesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!