Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szeretitek, ha egy lány természetellenes színűre festi a haját?
őszinte leszek, nem, nem szeretem.
Legalább olyan színűre fesse a haját, amilyen tényleg valójában is létezik.
Üdvözlettel
Legly
Én ugyan nem festem ilyenre a hajam mivel alapból sötét-sötétbarna és nem fogja meg semmi hajfesték a feketén kívül,(szivatni meg nem akarom) ,de az én páromnak tetszik az ilyen.
mondjuk mi gótok vagyunk szóval lehet nem vagyunk mérvadóak :D:D
Nekem annó nagyon szép, természetes göndör hajam volt. De aztán rám jött a hoppáré, hogy be akarom festeni. Azóta a szivárvány kb. összes árnyalata volt már, most viszont visszatértem a barnára. Sajnos teljesen tönkretette a hajam, le is esett a fele (szó szerint),már alig hullámos, szóval kicsit megbántam. A volt barátom nagyon nem szerette, ha festettem, neki az eredeti tetszett volna jobban. Viszont volt, akinek meg nagyon tetszett, vagy leszólítottak boltban, hogy milyen jó a hajam. Embere válogatja :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!