Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/12 A Tökös Kappan válasza:
Bárhol, ahol hasonló vérmérsékletű pasik találhatóak.
3/12 anonim válasza:
Buliban. Ott a zenétől úgyse hallod ki mit mond.
5/12 anonim válasza:
Szerintem ez,hogy csendes,annyira nem visszatartó erő,hogy ne tudna bárhol.
Talán neten mondjui könnyebben menne.
7/12 anonim válasza:
De jo is lenne egy csendes lany tarsnak :)
8/12 Lord Keri válasza:
Mindenképpen olyan helyen, ahol nincs túl nagy zaj, mert a csendesebb lányt nehezebb meghallani! :D
9/12 anonim válasza:
Egy csendes lány pont olyan helyen nem fog ismerkedni ahol síri csend van és mindent hallani amit mond.
10/12 anonim válasza:
Szerintem is buliban. Én is kicsit visszahúzódóbb, csendesebb típus vagyok. De buliban könnyebben ismerkedem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!