Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Természetellenes ha egy lány...

Természetellenes ha egy lány mániákus focirajongó?

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 18:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
szerintem igen... miért ne lehetne az?
2010. szept. 7. 18:23
 2/15 anonim ***** válasza:
az elején nekem sem volt sok kondim ( mondjuk én néha lemenetem futni) de egy hónap után (heti 2*1,5) már bírtam az edzésen az oda vissza rohangálást és már szájon át is tudtam levegőt venni anélkül, hogy szút volna az oldalam.-ami az elején elképzelhetetlen volt.
2010. szept. 7. 18:55
 3/15 anonim ***** válasza:

bocsi nem neked mentXD

de akkor válaszolok, nem természetellenes mért lenne az?

2010. szept. 7. 18:56
 4/15 anonim ***** válasza:
rám is mindig furán néznek, de a legkomolyabb az egészben, h még a fiú haverjaim nem is szeretik a focit!!!!!!!! 22/l
2010. szept. 8. 04:38
 5/15 anonim válasza:
Nem. A foci nem csak a fiúké. Én is járok foci meg teremfoci meccsre is. Nézem az BL-t, VB-t, meg EB-t is. Vannak kedvenc csapataim, focistáim is. De sajnos inkább kézilabda mániás vagyok. De a foci akkor is szuper sport. 13/L
2010. szept. 8. 13:18
 6/15 A kérdező kommentje:
Nekem apám szokta mondani, hogy milyen dolog ez hogy lány létemre majdnem minden este focimeccset nézek, ez természetellenes...amúgy focizni nem szoktam, csak nézni szeretem :)
2010. szept. 8. 16:34
 7/15 A kérdező kommentje:
És szerintetek mennyrire furcsa ha egy lány szakmailag beszélget a fociról? :)
2010. szept. 8. 16:35
 8/15 anonim ***** válasza:

Abszolult nem furcsa.18 éves vagyok 6 éve minden egyes Újpest meccsen ott vagyok,ha hazai,idegenben is igyekszem kísérni a csapatom.Kiskoromban is jártam kint jó párszor,de akkor még nem volt "fociszerelem".Tisztában vagyok a szabályokkal és minden mással..Újpestes létemre egy Fradista sráccal sodort össze az élet. :) Így hát a szombati Újpest-Fradi furcsa lesz,egymással szemben,ellenfél és ellenség. :D Ja és én is ott lógok a tv elött ha EB,ha VB,ha BL, ha EL vagy sima NB1 vagy PL bármi más. :) Persze csak az általam érdekelt csapatok meccseit nézem meg általában.

18/L

2010. szept. 10. 12:24
 9/15 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.. :D Csak én nem UTE hanem Fradi fan vagyok :D Én is kint vagyok minden meccsen amin tudok.. :) Rám is furán néznek..de ez van :D Ha BL, EB vagy VB van akkor én is ugyanúgy nézem mint a fiúk. Meg is lepődnek mennyit tudok a fociról.. :) Amúgy szerintem egyáltalán nem az ;) Én még ez mellett bokszolok, és imádom az F1-et.. szóval igazi fiús lány vagyok úgyhogy ne törődj azzal amit mondanak :D Ha mondanak.. :)
2010. szept. 10. 19:41
 10/15 anonim ***** válasza:
Utolsó elötti vagyok.Nálam is ugyanez,hétvégém a focié és a Forma 1-é. :) Ezt még mindig nehezen viselik el a körülöttem lévők,de valaki bulizni szeret eljárni,van aki meg inkább a meccsek érdeklik.Én az utóbbi vagyok.Kinek mi a szórakozás. :) ÉS én is az a tipikus fiús-lány vagyok aki nem riad meg ha sportos cuccban tölti az egésznapját,de akkor se ha magassarkút kell húznia. :)
2010. szept. 10. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!