Hogyan juthatok be a Dunaferr ifi kézi lány csapatba? Help! (lent)
15 éves lány vagyok, és most kezdem a középiskolát, de a sulimban nincsen kézi, pedig eddig kéziztem.
A Dunaferr-be viszont van lány kézi csapat(persze nem a felnőtt)
Hogyan juthatok be?
a Honlapjuk, már vagy 3 hónapja karbantartásban van.
Segítsetek:/:/
A bánkiba fogok járni
és ott sajna, csak lányfoci van
azzal meg nem vagyok kibékülve
inkább a kézi
:):)
Én már nem most kezdtem oda járni. Tőlünk egy csomóan járnak, azt nem tudom, hogy mindenki bekerül-e a csapatba. Szerintem, azért hajtani kell, hogy bekerülhess. Nem tudom, hogy még korosztályokra bontják-e, vagy egybe van az egész.
Az osztályomból egy csajszi járt és még most is jár rendszeresen. Csak sajnos sulit kellett váltani ez miatt neki. Esetleg még a sport osztályba mehetett volna át, de oda nem akart. Te is figyelj majd oda a tanulmányi eredményedre, ha bekerülsz a csapatba, mert van amikor versenyekre kell menni, akkor kimaradhatsz az órákról. De az edzésre feltétlen menj el, nézzd meg. Szerintem, most augusztusba kezdődnek, mindig egy hónappal suli előtt kezdenek edzeni, hogy aztán formába legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!