Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Párom tagadja, hogy cigizik, pedig igaz
Úgy volt, amikor összejöttünk, hogy leteszi, bő 1 éve. Volt már rá motivációja, de akkor kapott még erősebbet. Hittem és bíztam benne. Nyár elején kiderült, hogy nem szokott le, hanem ha megkívánja rágyújt és ez nem 1 alkalom/nap. Amikor velem van, akkor nem gyújt rá egyáltalán, valahogy kibírja (bár havonta találkozunk egy hétvégére, annyit meg kibír). Megint jött a hitegetés, hogy leteszi. Én meg kis naivan elhittem. Erre a minap megtudtam biztos forrásból, hogy még mindig cigizik! Ha rákérdezek tagadja! A forrásom nem mártom be. Arra várok, hogy "hibázzon", amire rá tudnám fogni, hogy rájöttem.
Nem tudom, hogy álljak így hozzá. Hisz hazudott/ik és akkor így simán másba is átverhet. Csalódott vagyok és meginogtam.
Arra várok, hogy "hibázzon", amire rá tudnám fogni, hogy rájöttem.
Nem tudom, hogy álljak így hozzá. Hisz hazudott/ik és akkor így simán másba is átverhet.
Azért 'hazudott' mert te ekkora ügyet csináltál belőle és szeret téged de nem akar neked csalódást okozni, mert attól tart, hogy bevágod a hisztit és otthagyod... amire látszólag TE keresed az alkalmat. A cigit azért nem tette le, mert valszeg szeret dohányozni. Nem azért mert TÉGED nem szeret annyira mint a dohányt, ne is kezdj el kombinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!