Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Párom tagadja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Párom tagadja, hogy cigizik, pedig igaz

Figyelt kérdés

Úgy volt, amikor összejöttünk, hogy leteszi, bő 1 éve. Volt már rá motivációja, de akkor kapott még erősebbet. Hittem és bíztam benne. Nyár elején kiderült, hogy nem szokott le, hanem ha megkívánja rágyújt és ez nem 1 alkalom/nap. Amikor velem van, akkor nem gyújt rá egyáltalán, valahogy kibírja (bár havonta találkozunk egy hétvégére, annyit meg kibír). Megint jött a hitegetés, hogy leteszi. Én meg kis naivan elhittem. Erre a minap megtudtam biztos forrásból, hogy még mindig cigizik! Ha rákérdezek tagadja! A forrásom nem mártom be. Arra várok, hogy "hibázzon", amire rá tudnám fogni, hogy rájöttem.

Nem tudom, hogy álljak így hozzá. Hisz hazudott/ik és akkor így simán másba is átverhet. Csalódott vagyok és meginogtam.

2013. aug. 29. 08:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Jajj ne legyetek már ennyire gyerekesek!

Persze szakítsatok az a legkönnyebb hogyne, igen egyből azonnal!

Istenem....Beszéld ezt meg vele. Ez még nem ok a szakításra, és szerintem sem olyan dolog ez mint a többi, hogy másban is tuti hazudna.

Ez tiszta gyerekes hozzáállás a te részedről és néhány válaszoló részéről is meg a párod részéről is.

Tessék kinyitni a szád és megbeszélni.

2013. aug. 29. 08:32
 12/21 A kérdező kommentje:

6-os

Nem vagyok tiszteletlen, ha az lennék már felhívtam volna és egyáltalán nem nőies stílusba kiadtam volna az útját! Miért ő a türelmes? Én vagyok az még szerintem túlzottan is! Nem ellenőrzöm, de vannak közös barátaink akik elmondják.

2013. aug. 29. 08:33
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Milyen habitus?!

Hazudozni tök oké, de korrekten elmondani, hogy zavar, az már nem, és gáz habitus? 56%-os, veled nem kicsi gondok vannak. Szerinted csak egy irányban kell toleránsnak lenni?

Senki nem mondta, hogy a dohányos dögöljön meg, de aki nem bírja a cigizést, annak hadd szabadjon már eldönteni, hogy akar-e dohányossal együtt élni, vagy sem.

Itt igenis a férfi hibázott, mert ígérgetett.

2013. aug. 29. 08:33
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg ha már a habitusomnál tartunk: soha nem várnám el, hogy a partnerem bármiben is miattam változzon meg, vagy miattam mondjon le valamiről (épp ezért tisztázom az ilyen dolgokat már a legelején). Nem hinném, hogy ez lenne a gáz hozzáállás -.-

Szóval a kérdező is hibázott valamilyen szinten, na de továbbra is a férfi volt az, aki képes volt megígérni valamit, és hazudozni, ahelyett, hogy választás elé állította volna a legelején a kérdezőt.

2013. aug. 29. 08:38
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Te követted el a hibát, amikor összejöttél egy dohányossal. A dohányról nem lehet leszokni csak szüneteltetni, akár évekig is, de a hiányt még évek után is érzik.

Ha te nem tudod elfogadni őt így akkor jobb mindkettőtöknek, ha szakítotok. Jobb mint hazudozni egymásnak. Ezt te kapcsolatnak neveznéd, hogy azt figyeled mikor buktatja le magát, ő pedig tagadja előtted?

Mond neki csókolózás után, hogy érzed a nyelvén.

2013. aug. 29. 08:45
 16/21 anonim ***** válasza:
89%

Én nem is ismerkednék olyan lánnyal aki dohányzik .. ha meg együtt lennénk azonnal elmondanám hogy nálam ez nem járja.

F/20

2013. aug. 29. 08:49
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Jajj a sok dohányos kampányol ám maga mellett, te jó ég. Lehet ezt csinálni, ha szereted,csak undorító. Az egyik leggusztustalanabb szokása az emberiségnek. Pont ezért örülök a mutyiboltoknak. Szopjanak csak a dohányosok, ha ilyen hülyék. Más, statisztikák szerint a dohányzás egyenes összefüggésben van az iskolázottsággal (pár kivételtől eltekintve). Tehát aki ilyen habzó szájjal kampányol a dohányzás mellett szerintem max. a 8 általános, ami befigyel (2 első, meg 6 második)
2013. aug. 29. 09:14
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Távkapcsolat?

Én úgy voltam, hogy sosem kezdenék dohányos sráccal. Majd szerelmes lettem. De nem láncdohányos. Csak buliban… de akkor sajnos előttem is. Viszont, ennyit még eltudok nézni neki. :) De ha nagyon büdös cigi szaga lesz, tuti szólok neki, hogy ez így nem járja, bár mi még össze sem jöttünk. :D

Szerintem mondd el neki, hogy oké, nem akadsz ki, ha néha elszív egy cigit, csak ne hazudjon.

2013. aug. 29. 09:51
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Jaj édes istenem. Nahát, dohányzik. 1 éve dohányzik és láss csodát, nem omlott össze a világ, te se hánytad el magad. Fogadd el, drágám mert ez annyira de annyira jelentéktelen dolog a kettőtök kapcsolatában... ez legyen a legnagyobb problémád az életben.
2013. aug. 29. 09:54
 20/21 viktor123456 ***** válasza:
100%
Hagyd cigizni, ha mEg nem tetszik ez rakd ki.
2013. aug. 29. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!