Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha egyszerre meg bocsátottam a barátomnak?
Figyelt kérdés
Tegnap a barátom többször is megsértett. Célzásokat tett a kinézetemre, piszkált, hogy milyen nyúzott vagyok (hát igen vizsgahét után az ember nyúzott), meg hogy megcsúnyultam az alatt az 5 nap alatt míg nem találkoztunk, meg mindent kritizált: ételt, amit adtam neki a kollégiumban (előtt főztem, hogy legyen mit ennünk, mert ugye pénteken már nincsen otthoni kaja, és tényleg nem olyan, amilyet az anyukája főz, de azért ehető) az ágymat, a ruháimat, az arcomat. Mutattam régebbi fotókat magamról, és azt mondta, hogy milyen szép voltam akkor, most meg... Meg idegen csajokat mutatogatott, hogy milyen szépek, stb. És a végén már sírva kértem, hogy menjen el, és egy ideig ne keressen, mert nincs szükségem arra, hogy valaki sértegessen állandóan. Erre csak nézett rám, hogy ő csak viccelt, és nem gondolta komolyan, engem szeret, és szép vagyok, és ne küldjem el, mert tudja, hogy hülye és bunkó volt, de nem akar elveszíteni. Sírt, és térdelt előttem, hogy bocsássak meg neki, és tényleg nem akart megsérteni, csak már felidegesítették mielőtt jött volna, és tudja, hogy hülye volt, és sajnálja, hogy rajtam töltötte ki a dühét. És láttam rajta, hogy bánja, hogy hülye volt, és mondtam neki, hogy nem haragszok, csak tényleg rosszul esett, amiket mondott, mert tudom, hogy nem én vagyok a világ legszebb nője, és nem is kell ezt hazudnia, de nem kellene az önbizalmamat (ami amúgy is kicsi) a földbe döngölnie. Baj, ha már utána egyszerre meg is bocsátottam neki? Utána teljesen normálisan viselkedett, és tényleg érzem, hogy bánja, amit csinált, de mégis rosszul esett ez az egész, és nem akarom, hogy azt higgye, hogy mindig minden el lesz nézve neki azért, mert szeretem.2009. okt. 31. 17:37
1/5 anonim 

válasza:

Szia! Úgy gondolom nem baj. Mindenki követhet el hibát, amire csak akkor jön rá, hogy hiba, ha már megtette, így úgy gondolom egy bocsánatot mindenki megérdemel. Ha ez többször előfordul, akkor persze már más a helyzet, de szerintem nem döntöttél rosszul. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Hupsz: *megbocsátottam
2009. okt. 31. 17:40
3/5 anonim 

válasza:

hát én ebbol arra következtetnék hogy igy akar veled szakitani de ha térden állva könyörgött akkor nem tudom mire vélni egyszeruen hulye ha van barátnom nem fikázom osszevissza + még fozne is nekem hát jolenne:D hagyd aa p×csába 100* jibbat is találsz 20/f
4/5 anonim 

válasza:

Igen a probléma ott kezdődik, hogy azonnal megbocsájtottál neki. kellet még volna hagyni olyan1-2 napot, hogy elgondolkodjon, hogy ez komoly dolog volt ilyennel nem viccelünk még akkor sem ha felidegseítenek elötte, ugyanis nem a lábtörlője vagy, hogy őt felidegelték erre belédtipor.
Én az ilyen primitív parasztot kivágnám, de te úgysem fogod, úgyhogy legközelebb ezt ne hagyd, mert előbb utóbb még a végén te fogsz neki egy ilyen eset után könyörögni.
te vagy a nő, viselkedj is úgy. bármennyire is szereted, attól még a tartásodat ne hagyd el.
5/5 anonim 

válasza:

én bevertem volna neki, és csak aztán bocsátottam volna meg. vagy még akkor sem. engem aztán ne sértegessen...
de ha normális lesz ezek után, akkor nem baj;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!