Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veletek történt már ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek történt már ilyen? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sokáig töprengtem hogy kiírjam ide és erre a határozásra jutottam!Az a helyzet hogy a nagybáttyám megismerkedett egy nem rossz nővel egy idő után összeköltöztek ennek a nőnek van egy 8 éves kislánya őt majd egy kicsit később ismertük meg...Teltek a hónapok és egyre többet jártak hozzánk és ez a kislány annyira megszeretett hogy az már fájdalmas de nem is ez itt a baj hanem az hogy lehet hogy én beleszerettem mostanába egyre többet vagyunk együtt és hogy ha elmennek annyira hiányzik hogy szinte sírni tudnék.Mit csináljak ilyen még soha nem történt velem! 15/F

2013. aug. 28. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Valamikor a pedofiloknak is el kell kezdeniük...
2013. aug. 28. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:
64%

"TREVOOOOR!!!"

/Neville Longbottom/

2013. aug. 28. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Felejtsd el ő egy kislány
2013. aug. 28. 21:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pedofil és ha látnátok ti is ezt csinálnátok annyira szép és aranyos!
2013. aug. 28. 21:36
 5/10 anonim válasza:
Hát ha beleszerettél, akkor fogsz tudni várni, míg idősebb lesz. 14/L
2013. aug. 28. 21:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes válaszoló!:) Az a helyzet hogy én még ezelőtt nem igazán voltam szerelmes!
2013. aug. 28. 21:42
 7/10 OoVvSs ***** válasza:
várj amíg ő annyi lesz, mint te most
2013. aug. 28. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Én és a barátnőm között 8 év a korkülönbség, ő 16 én 24 éves vagyok. Mindennél jobban imádom, és remélem egyszer ő lesz majd a feleségem.

Szóval ami most teljesen esélytelennek tűnik, az idővel változhat. Nem tudsz mit tenni, mint várni, amíg legalább 14-15 éves lesz. Csak az még nagyon messze van, szerintem addig találsz magadnak más barátnőt.

2013. aug. 28. 21:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem korban hozzád illő lányt keress, ő még kislány.
2013. szept. 7. 19:15
 10/10 anonim ***** válasza:
8as: el kell keserítselek, mert a 16 éves is gyereknek számít. Nállunk: én 20 vagyok, ő 16 és az elmúlt egy hónapban annyira távol kerültünk egymástól a szeszélyeskedései miatt, hogy a szakítás veszélye fenyeget most
2013. szept. 20. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!