Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas pasik nektek kik jönnek be?
Sziasztok!
Elsősorban magas pasikat kérdeznék(185-195 cm)közöttieket. Nektek a magas vagy az alacsony nők tetszenek? Csak, mert sokszor látom, hogy az ilyen nagyon magas pasik a nagyon alacsony lányokkal vannak együtt. Amit sajnálok is, mert én egy 170 cm magas vagyok és nekem a magas pasik jönnek be.
Nálad nem elvárás, csak a magas pasik tetszenek. Nálam sem elvárás, de nekem meg az alacsony csajok tetszenek.
Összejönnél alacsonyabbal is HA BELÉJÜK SZERETSZ, de a magasak közül válogatsz, a magasakat nézed meg elsősorban.
Na én meg ugyanígy fordítva. összejönnék én is alacsonyabbal is, HA BELÉJÜK SZERETEK, de az alacsonyak közül válogatok, azokat nézem meg elsősorban.
Ahogy a te esetedben is egy alacsonyabbnak többet kéne küzdenie és más tulajdonságokban kompenzálni eme hátrányát, úgy az én esetemben meg a magasabb csajok indulnak hátrányból. De nem lehetetlen próbálkozás.
kolosszus22: Na pontosan emiatt lett a nővéred alacsonyabb, mint az anyukád. Mert apai nagyszülők oldaláról örökölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!