Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magas pasik nektek kik jönnek be?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas pasik nektek kik jönnek be?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorban magas pasikat kérdeznék(185-195 cm)közöttieket. Nektek a magas vagy az alacsony nők tetszenek? Csak, mert sokszor látom, hogy az ilyen nagyon magas pasik a nagyon alacsony lányokkal vannak együtt. Amit sajnálok is, mert én egy 170 cm magas vagyok és nekem a magas pasik jönnek be.

2013. aug. 28. 16:39
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Én 190 cm magas vagyok és szintén 170 cm magas csajoktól indulok.
2013. aug. 28. 19:27
 32/35 A kérdező kommentje:
Bocs, ez nálam nem elvárás, csak a nagyon magas pasik tetszenek, ennyi. De amúgy meg összejönnék alacsonyabbal is. Te viszont úgy álltál hozzá a dologhoz, hogy egyáltalán nem akarnál járni magas nővel. Ha szerelmes leszel, akkor meg nem érdekelne? Akkor miről beszélünk? A szerelmedtől gondolom akarnál gyereket, nem? Érdekes, akkor nem zavarna, hogy zsiráfbébik születnek? :)
2013. aug. 28. 19:30
 33/35 kolosszus22 ***** válasza:
30-as, apai nagyapám kb. 175 lehet (bár már 77 éves és azt mondják, hogy az öregek valamennyit zsugorodnak, szóval kb. 180 lehetett csúcsformában), apai nagyanyám olyan 165-170 között lehet.
2013. aug. 28. 19:42
 34/35 anonim ***** válasza:

Nálad nem elvárás, csak a magas pasik tetszenek. Nálam sem elvárás, de nekem meg az alacsony csajok tetszenek.

Összejönnél alacsonyabbal is HA BELÉJÜK SZERETSZ, de a magasak közül válogatsz, a magasakat nézed meg elsősorban.

Na én meg ugyanígy fordítva. összejönnék én is alacsonyabbal is, HA BELÉJÜK SZERETEK, de az alacsonyak közül válogatok, azokat nézem meg elsősorban.

Ahogy a te esetedben is egy alacsonyabbnak többet kéne küzdenie és más tulajdonságokban kompenzálni eme hátrányát, úgy az én esetemben meg a magasabb csajok indulnak hátrányból. De nem lehetetlen próbálkozás.

kolosszus22: Na pontosan emiatt lett a nővéred alacsonyabb, mint az anyukád. Mert apai nagyszülők oldaláról örökölt.

2013. aug. 28. 20:11
 35/35 A kérdező kommentje:
Hát, igen azért írtam, hogy akkor miről beszélünk? Na, végre megértettük egymást. Ugyanúgy gondolkozunk, csak neked az alacsonyak tetszenek elsősorban, nekem a magasak. Ennyi.
2013. aug. 28. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!