Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magas pasik nektek kik jönnek be?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas pasik nektek kik jönnek be?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorban magas pasikat kérdeznék(185-195 cm)közöttieket. Nektek a magas vagy az alacsony nők tetszenek? Csak, mert sokszor látom, hogy az ilyen nagyon magas pasik a nagyon alacsony lányokkal vannak együtt. Amit sajnálok is, mert én egy 170 cm magas vagyok és nekem a magas pasik jönnek be.

2013. aug. 28. 16:39
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
17%

Azért mert a férfiak a nőkkel ellentétben képesek előre gondolkodni és nem akarják, hogy a jövendőbeli gyerekük óriás legyen.

- Különböző tárgyak, mint ajtófélfa, korlát lefejelése, alacsonyabb autó tetejéhez hozzáér a feje, nem fér el a lába.

- A szívnek is megterhelőbb, ha ekkora testben kell keringetnie a vért.

- A nagy tömeg miatt jobban kopnak az ízületek, gerinc, térd, csípő.

- Az egyensúlyából is könnyebben kibillen.

- Ruhákat, cipőt is nehezebben talál magára.

- És bár ez utóbbi ma már nem számít annyira, de az se mellékes, hogy a táplálékigénye is jóval nagyobb. Kényelmetlen lehet egy haveri társaságban is, ha neki azért kell plusz egy óriáspizzát rendelni, mert egyedül megeszi az egészet anélkül, hogy különösebben hízna tőle. Vagy háromszor repetázik a menzán.

Ezeket csak azért sorolom, mert a legtöbb magas ember tisztában van ezekkel a hátrányokkal. És bár a csajok nagyon imádnak minket és mi gyakran ki is használjuk ezt az áldást. :)))

De komoly kapcsolatra, amiből a jövőben gyerek is születhet már nem akarunk magas csajokkal kezdeni, mert nem akarunk még magasabb gyerekeket.

29F 192cm

2013. aug. 28. 16:54
 12/35 kolosszus22 ***** válasza:

Nekem mindegy, nem a magasságot nézem, bár nagyon alacsony azért ne legyen, szeretem a magas lányokat is.

26F (190cm)

2013. aug. 28. 16:55
 13/35 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség szerintem. Anyám volt 158cm, apám 178cm, szóval nekem elvileg alacsonyabbnak kellene lennem, nem? Szerintem, attól még, hogy két magas ember összejön nem lesz belőle óriásgyerek.:)
2013. aug. 28. 16:57
 14/35 anonim ***** válasza:
Segény 11-es válaszolót valaki világosítsa fel a biológiáról.
2013. aug. 28. 16:58
 15/35 anonim ***** válasza:
Sz*
 16/35 anonim ***** válasza:
64%
11-es bocs de ez eléggé hülyeség amit irtál!! ne legyen óriás a gyerek???ki gondolkodik igy ??a gyerek az egy áldás,és a szülő elfogadja még ha 3 m is :))21f
 17/35 A kérdező kommentje:
Amúgy meg minden magas nő nevében kikérem magamnak a dolgot. Igen is, a magas nők is alkalmasak gyerekszülésre, meg párkapcsolatra, nehogy már a magasság legyen kizáró ok. :) Amúgy jelenleg szingli vagyok. De jelentem, jártam már magas 180 cm magas pasival. :) Méghozzá viszonylag hosszú ideig.
2013. aug. 28. 17:03
 18/35 anonim ***** válasza:
Nyugalom, szerintem a biológiazseni csak azért találta ki ezt a belemagyarázást, hogy megnyugtassa magát, hogy ez az oka a szüzességének.
2013. aug. 28. 17:06
 19/35 anonim ***** válasza:

11-es vagyok!

Pontosan azért lettél 170, vagyis nagyjából a két magasság között. 12-8 centi eltéréssel.

Nem kell semmit kikérned magadnak. Te is ugyanúgy találhatsz magadnak egy alacsonyabb srácot és összejöhetsz vele, nem?

Ha ennyire zavar, hogy a magas pasik alacsony lányokkal járnak, akkor te is keress azok között, akik megmaradtak.

Vagy te is olyan nő vagy, aki egy Superman-t akar és kikéri magának, ha egy Tom Cruise-t kap helyette? :P

Mert lefogadom, hogy nem a magasság az egyetlen problémád. Mert akkor te is megtalálnád a párodat ugyanúgy, ahogyan sok más magas nő rajtad kívül. Még az 180 is, te pedig ahhoz képest nem is vagy magas.

Te egy tökéletes pasira vágysz, az meg úgy nem fog menni, ha már az első körben kizárod a férfiak 60%-át.

Nincs elég korlátozó tényező önmagában is? Olyanokra gondolok itt, mint

- Életkor

- Egészségi állapot

- Családi állapot. Azaz lehetőleg legyen egyedülálló. És az sem árt, ha nincs gyereke előző párkapcsolatból/házasságból.

- Legyen ápolt, tiszta.

Ezeken túl pedig még számos belső tulajdonság, mint kedves, illedelmes, intelligens, tanult, férfias, stb.

Remélem tisztában vagy vele, hogy ezek mindegyikét a férfiak 100%-ából válogatva sem egyszerű megtalálnod. De ha kizárod a 60%-ot, plusz a hozzám hasonlókat, akik gondolnak a gyerekük jövőjére, akkor tovább rontod az esélyeidet.

2013. aug. 28. 17:20
 20/35 A kérdező kommentje:
Ember! Igen, sok embert kizárok, mindenkivel nem járnék és nekem is van egy esetem, akire igenis bukok. Bocsesz, de nem mindegy, hogy hogyan válogatok? Amúgy Tom Cruise-zal se lenne bajom, ha nem lenne sík hülye! Gondolok itt a szcientológiára. És igen számos tényező van, ami kizáró ok lehet, hogy az illetővel járjak, DE NEM AZ ELSŐ SZÁMÚ DOLOG EZEK KÖZÜL AZ ILLETŐ MAGASSÁGA! Nálad viszont szerepel a listán a magasság. Igen, kevesebbel eséllyel járnék egy 150 cm magas pasival, na bumm, kövezz meg.:) Szeretek a pasimra minden szempontból felnézni, ennyi. De lehet, ha beleszeretnék nem zavarna. Ennyi.
2013. aug. 28. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!