Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas pasik nektek kik jönnek be?
Sziasztok!
Elsősorban magas pasikat kérdeznék(185-195 cm)közöttieket. Nektek a magas vagy az alacsony nők tetszenek? Csak, mert sokszor látom, hogy az ilyen nagyon magas pasik a nagyon alacsony lányokkal vannak együtt. Amit sajnálok is, mert én egy 170 cm magas vagyok és nekem a magas pasik jönnek be.
Te nem vagy normális, ember. :D Sírok. Én is 170 centi alatt vagyok valahol, párom pedig 190 felett. Most akkor milyen esélyeket is rontunk a gyerekre vonatkozóan? Arra gondolsz, hogy lehet, hogy egy elefántot fogok szülni?
Mivan?
Én se hallottam még ilyenről, hogy "jajj, nehogy magas gyerekünk legyen" :D Vagy csak nekem nem szóltak a 190 felettiek klubjának havi közgyűlésén, a múltkor pont nem voltam ott...
Viszont kérdezőcskedrága, azért a 170 centid még nem a magas kategória :P
Kedves kérdező!
Ennyire rövid a memóriád? Olvasd el újra a kérdésed utolsó mondatát.
Ha neked a magas pasik jönnek be, mert szeretsz FELNÉZNI rájuk, akkor miért baj az, ha a magas pasiknak meg az alacsony lányok jönnek be, mert nem szeretnének még magasabb gyerekeket?
Egyébként meg direkt forgatod ki a szavaimat? Ha beleszeretek, akkor nyilván nem fog érdekelni a magassága.
De - és itt a lényeg - alapból nem nézem meg őket. Ugyanúgy ahogy a magas lányok is ritkán nézik meg valami érthetetlen okból a náluk alacsonyabb vagy velük egy magas férfiakat.
Vagy ez is ilyen feminista duma, hogy nektek nőknek szabad diszkriminálni az alacsony pasikat, de nekünk magas pasiknak nem szabad a magas nőket? Főleg úgy, hogy én ezzel az elvemmel sokkal kevesebb nőt zárok ki, mint te, aki a 185-ös elvárásoddal a férfiak több, mint a felét kizárod.
Kedves kolosszus22!
Mekkorák az apai nagyszülők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!