Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magas pasik nektek kik jönnek be?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas pasik nektek kik jönnek be?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorban magas pasikat kérdeznék(185-195 cm)közöttieket. Nektek a magas vagy az alacsony nők tetszenek? Csak, mert sokszor látom, hogy az ilyen nagyon magas pasik a nagyon alacsony lányokkal vannak együtt. Amit sajnálok is, mert én egy 170 cm magas vagyok és nekem a magas pasik jönnek be.

2013. aug. 28. 16:39
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Te nem vagy normális, ember. :D Sírok. Én is 170 centi alatt vagyok valahol, párom pedig 190 felett. Most akkor milyen esélyeket is rontunk a gyerekre vonatkozóan? Arra gondolsz, hogy lehet, hogy egy elefántot fogok szülni?

Mivan?

2013. aug. 28. 17:31
 22/35 anonim ***** válasza:
kérdezzétek meg Czeizel Endrét hogy milyen gyerek várható:Ömelyik allél a domináns!!21f,190cm
2013. aug. 28. 17:43
 23/35 A kérdező kommentje:
Öcsém, ez nagyon komoly. Remélem, hogy beleszeretsz egy 185 cm magas lányba és majd telesírod a párnád, mert ő nem akar majd veled járni, bár amilyen eszes vagy, te nem akarnál. Ha szerelmes az ember fia/ lánya, az ilyen dolgok, mint magasság, nem lényeges. Nekem most egy velem egy magas pasi tetszett, de egy bunkó, nem kellene.
2013. aug. 28. 17:46
 24/35 A kérdező kommentje:
Ja, és a pasik nem gondolkodnak előre! Ha tetszik neki a nő, akkor kikezd vele, persze most már megtudtuk, hogy néhány nagyon magas férfi, csak az alacsony nőkkel tervez komolyan, mert fél, hogy zsiráfokat nemzene. :) Én a helyedben nem ettől félnék, hanem attól, hogy agy nélkül születik. :) Olvass utána, történt már ilyen. :)
2013. aug. 28. 17:49
 25/35 anonim ***** válasza:
Szerintem épp elég nagy kihívás megfelelő partnert találni életünk hátralévő részére, nehogy azért ne kössem össze vele az életem, mert esetleg a gyerekem 10 cm-rel magasabb lesz. Egyébként ez nem ilyen egyszerű, sok-sok nemzedékre visszamenőleg meghatározó az ősök genetikai térképe.
2013. aug. 28. 18:27
 26/35 A kérdező kommentje:
Így van!:) Azért, ha van itt egyedülálló magas pasi, aki ismerkedne, nyugodtan írhat nekem.:) Kedves is tudok lenni.
2013. aug. 28. 18:34
 27/35 kolosszus22 ***** válasza:
A biológia azért nem olyan egyszerű. A fiúknál általában egyszerűbb, mert az esetek nagy részében valamivel magasabbak lesznek mint az apjuk. Én 190 vagyok, apám 186, anyu viszonylag magas nőnek számít a kb. 170 cm-ével, de a 24 éves húgom meg 165. Tehát ő anyu magasságát sem éri el. Most ebben keressen valaki logikát.
2013. aug. 28. 18:39
 28/35 anonim ***** válasza:

Én se hallottam még ilyenről, hogy "jajj, nehogy magas gyerekünk legyen" :D Vagy csak nekem nem szóltak a 190 felettiek klubjának havi közgyűlésén, a múltkor pont nem voltam ott...

Viszont kérdezőcskedrága, azért a 170 centid még nem a magas kategória :P

2013. aug. 28. 19:10
 29/35 A kérdező kommentje:
Jó, hát kinek ez, kinek az magas.:) 170 cm magas nő, az alacsonynak biztos nem mondható. Akkor középmagas vagyok.:)
2013. aug. 28. 19:12
 30/35 anonim ***** válasza:
35%

Kedves kérdező!

Ennyire rövid a memóriád? Olvasd el újra a kérdésed utolsó mondatát.

Ha neked a magas pasik jönnek be, mert szeretsz FELNÉZNI rájuk, akkor miért baj az, ha a magas pasiknak meg az alacsony lányok jönnek be, mert nem szeretnének még magasabb gyerekeket?

Egyébként meg direkt forgatod ki a szavaimat? Ha beleszeretek, akkor nyilván nem fog érdekelni a magassága.

De - és itt a lényeg - alapból nem nézem meg őket. Ugyanúgy ahogy a magas lányok is ritkán nézik meg valami érthetetlen okból a náluk alacsonyabb vagy velük egy magas férfiakat.

Vagy ez is ilyen feminista duma, hogy nektek nőknek szabad diszkriminálni az alacsony pasikat, de nekünk magas pasiknak nem szabad a magas nőket? Főleg úgy, hogy én ezzel az elvemmel sokkal kevesebb nőt zárok ki, mint te, aki a 185-ös elvárásoddal a férfiak több, mint a felét kizárod.

Kedves kolosszus22!

Mekkorák az apai nagyszülők?

2013. aug. 28. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!