Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyott a barátnőm. Arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a barátnőm. Arra gondoltam hogy ma este elmegyek hozzá és térden állva könyörgöm neki hogy fogadjon visza. Jó ötlet ez?

Figyelt kérdés
És még mit tegyek hogy lássa h bármit megteszek érte? Csokoljam meg a lábát mikor letérdelek? Egy biztos adig könyörgök neki amig visza nem fogad. 21f

2013. aug. 27. 11:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sokat féltékenykedtem azért hagyott el. Most mit tegyek akkor?
2013. aug. 27. 11:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Nah féltékenykedés. Ez már alapból nem éppen egy magabiztos férfit jelent aki bízik a barátnőjében. Láttam már olyat amikor a lány azért maradt a barátjával mert elsírta magát és nagyon győzködte aztán végül megsajnálta, de ez kb. 17 éves lánnyal történt és később végül mégis szakítottak. Szóval fölöslegesen rabolta a fickó a lány idejét, meg a sajátját is.
2013. aug. 27. 11:47
 13/18 kolosszus22 ***** válasza:
Marhára nem jó ötlet, csak hülyét csinálsz magadból és még inkább eltávolítod magadtól. Hagyd a faszba, ne is keresd, még az is lehet, hogy egy kis nyugi után ő fog keresni, ha kellesz még neki.
2013. aug. 27. 12:03
 14/18 anonim ***** válasza:

11 Egyenesen állj elé, hogy végig gondoltad, és hibáztál, és semmi mást nem kérsz tőle, mint adjonegyetlen esélyt. Ha nem tudsz változni, akkor te fogsz kilépni.

Max. ennyi, nem több. Ezzel nem csak hogy egyenes vagy, de kemény is és a tartásod is megmarad.

2013. aug. 27. 12:07
 15/18 anonim ***** válasza:
ezzel azt éred el hogy szánalmasnak fog tartani plusszba hogy nem szeret xd
2013. aug. 27. 12:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezért pár hónap és a falba fogod miatta verni a fejed.
2013. aug. 27. 14:09
 17/18 Szergej55 ***** válasza:
Te gyökér vagy, már elnézést.
2013. aug. 27. 23:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne tedd!!!!En hülyét csinàltam magambol a semmiért...szerelmet vallottam a pasimnak,hogy megmentsem az amugy is haldoklo kapcsolatunkat...még csak nem is reagàlt rà,megalàztam magam a semmiért!!! Ha könyörgés nélkül nem kellessz valakinek akkor amugy sem kellenél...Hagyd a fenébe nem éri meg! Lépj tovàbb akkor is ha nehéz!
2013. szept. 21. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!