Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következményekkel járna, ha más helyett bújnék elő?
A párom 42 éves, 7 éve vagyunk együtt. Sajnos nagyon zárkózott, ami a kapcsolatát illeti, senkinek sem meri elmondani, hogy barátja van. Ha rajtam múlna, már együtt élnénk, regisztrált élettársi kapcsolatban. Szeretném bemutatni mindenkinek, de nagyon titkolózik. És már kezdem ezt unni. Olyan is megfordult a fejemben, hogy én mondom el a családjának, kivel van a fiuk/öccsük stb.
Szerintetek ez milyen következményekkel járhat a barátom részéről, a családja részéről? És ha ti kerülnétek ilyen helyzetbe, ti mit tennétek?
Mr. Pista!
Te most egy nő vagy? Remélem az vagy, mert egyébként egy sima buzzynak tűnsz.
Amúgy akár férfi, akár nő vagy, egyértelmű, hogy szégyel téged és a kapcsolatot. Nem mer felvállalni.
Szerintem ne mondd el helyette, annak nem lesz jó vége.
Biztos vagy benne, hogy semmit nem sejtenek? Mert azért elég furcsa lehet, hogy senki nő nem tűnik fel körülötte ennyi idő alatt.
Ez nem zárkózottság, hanem gyávaság.
42 éven keresztül nem mondta el a szüleinek, családjának, hogy meleg. Nem hinném, hogy ezt most fogja elkezdeni.
Vagy elfogadod ezt a helyzetet, vagy nem.
De helyette a döntést nem hozhatod meg, azzal csak tönkretennéd a kapcsolatotokat. Szóval, ha szereted, és együtt akarsz vele maradni, akkor el kell ezt fogadnod, hogy ő gyáva, ha nem bírsz így élni, akkor hagyd el, és keress mást, bár tudom, hogy a "ti helyzetetekben" ez nem olyan könnyű.
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!