Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választják a nők a katasztrofális kapcsolatot a szingliség helyett?
A nők legnagyobb része inkább egy agresszív állattal van együtt évekig és panaszkodik és sír minden nap, minthogy szakítana és találna magának egy normális férfit.
Miért csinálják ezt? Ennyire nem lehetnek ostobák.
Lehet már elvesztették a hitet abban, hogy van ettől jobb.
Van olyan barátnőm, aki sok évig tűrt mert már a pasija bebeszélte, hogy ettől jobb úgysem lenne.
Amúgy ezer meg egy oka lehet, amit mi kívülállók nem érthetünk meg.
"A nők legnagyobb része"
Ez azért nem igaz, csak akinek normális a kapcsolata, az nem fog ide írni ebben a témában.
7esnek üzenem :D Boldog, normális évek óta tartó kapcsolatban élek mégis itt vagyok :D
többnyire azért, hátha segíthetek másoknak :) illetve más fórumok miatt :D
Egyedül unatkoznának és gondolom tartanak tőle, hogy nem találnának mást. A nőkre valamivel szerintem jellemzőbb, hogy nincs hobbijuk, nem nagyon próbálnak értelmet találni az életüknek, csak arra koncentrálnak, hogy legyen majd egy barátjuk, később családjuk, minden más pedig másodlagos. Na meg azt hiszik, szeretik a barátjukat, legalábbis itt mindig ezt hozzák fel kifogásnak, miért nem szakítanak, de én nem értem ilyen emberekben mi a szerethető, maximum megszokta, hogy mellette van a másik és furcsa lenne egyedül vagy valaki mással és ezt az érzést keverik össze a szeretettel.
#6 - de a reménykedésnek is csak úgy van értelme, ha mondjuk kitűzöl valami maximum időt amennyit még elviselsz és ha azalatt sem történik pozitív változás, akkor tovább állsz - persze csak úgy, hogy ezt közlöd is a másikkal, hogy ez lesz, nem csak csendben várod, hogy magától észre vegye magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!