Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választják a nők a katasztrofális kapcsolatot a szingliség helyett?
Figyelt kérdés
A nők legnagyobb része inkább egy agresszív állattal van együtt évekig és panaszkodik és sír minden nap, minthogy szakítana és találna magának egy normális férfit.
Miért csinálják ezt? Ennyire nem lehetnek ostobák.
2013. júl. 16. 16:45
21/25 anonim válasza:
A nagybátyám felesége is inkább elviseli h Miki álladon megverje sem h azonnal le lépet vonna.
Én nem értem h mért csinálja ezt, lehet fél h nem tudná elölről kezdeni.
Egyébként a húgom is ha szakít egy pasival max 3 nap után szerez másikat. Egyszer mondta h ö fél egyedül és nem szeretne így élni.
Valamiért a pasik inkább elvannak szinglin mint a nők, lehet tényleg a hobby v csak nem ragaszkodunk mindenképp egy kapcshoz.
Kivéve az apácákat.
22/25 anonim válasza:
mert szeretik a srácot mert vonzóak, többi csávó meg nem oylan tökös, hiába veri nem érdekli őket
23/25 anonim válasza:
Mert kell nekik egy palimadár aki eltartja őket és finanszírozza a baromságaikat.
24/25 anonim válasza:
A nőkben az anya ösztön munkál, másra képtelenek koncentrálni. Egy nő képtelen az agyával dönteni.
25/25 anonim válasza:
Én is ilyen kapcsolatban vagyok , és nem azért nem szakítok vele , mert kapcsolatfüggő vagyok vagy bármi más , hanem azért mert félek tőle , többször próbáltam és rossz vége lett. Sajnos nincs kire számitsak , a szüleim külföoldön vannak , nagymamámmal lakom , nem olyan könnyü kiszálni egy ilyen kapcsolatbol mint amilyennek egyesek látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!