Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért választják a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választják a nők a katasztrofális kapcsolatot a szingliség helyett?

Figyelt kérdés

A nők legnagyobb része inkább egy agresszív állattal van együtt évekig és panaszkodik és sír minden nap, minthogy szakítana és találna magának egy normális férfit.

Miért csinálják ezt? Ennyire nem lehetnek ostobák.

2013. júl. 16. 16:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Kapcsolatfüggőség, de nem csak a nőkre jellemző amúgy, hanem a férfiakra is - sőt, rájuk még inkább. A nők gyakran könnyebben lép ki egy rossz kapcsolatból, mint egy férfi.

Ragaszkodás a megszokotthoz, idealizálják a kapcsolatot, hogy milyen lehetNE. Én most láttam a barátnőmnél, hogy még akkor is a régi kapcsolatát siratta, mikor talált egy új pasit. Mert sok emlék, sok megszokás kötötte a régihez. Sokan nehezen tudnak váltani, félnek az új dolgoktól. Ennyi a titok.

2013. júl. 16. 17:01
 12/25 anonim ***** válasza:

agresszív alatt mit értesz veri? nagyon sokan fel sem jelentik

amúgy mit jelent egy normális férfit? férfiből sokkal kevesebb van, kinek mit jelent a normális, viszonyítás kérdése,

nem vagy képben, nagyon sok egyedülálló van, az országban mifelénk van a legtöbb, mindenki azt csinál az életével amit akar, sokan nem is kezdenek új kapcsolatba N

2013. júl. 16. 17:02
 13/25 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ugyanazért, amiért a férfiak. (Gondolom, azt tudod, a férfiak miért, különben nemcsak nőkre vonatkozóan tetted volna fel a kérdést.)
2013. júl. 16. 17:26
 14/25 A kérdező kommentje:
Én még nem láttam olyat, hogy egy nő terrorizál egy férfit, vagy ordibáljon vele, stb...
2013. júl. 16. 17:28
 15/25 anonim ***** válasza:
én már láttam a fordított esetet is, nem is egyszer, szóval nem hiszem, hogy ez csak női probléma lenne.
2013. júl. 16. 17:31
 16/25 anonim ***** válasza:
14-es, én már láttam. Nem is kevésszer.
2013. júl. 16. 17:35
 17/25 anonim ***** válasza:

Kapcsolatfüggőség, önállótlanság, változástól való félelem.

Általában az a nő/férfi marad meg egy rossz kapcsolatban, aki egyedül nem állna meg a lábán. És itt most nem (csak) az anyagi dolgokra gondolok, sokkal inkább az érzelmi stabilitásra, a rendszerességre.

A változástól való félelmet azért tettem hozzá, mert ha megfigyeled, a vérbeli szinglik ugyanígy ragaszkodnak az életmódjukhoz. Van egy jól berendezett és megszokott életük, amibe egy párkapcsolat (idő, pénz, törődés stb. vonatkozásában) gyökeres változást hoz.

2013. júl. 16. 17:53
 18/25 anonim ***** válasza:
#8-as: Félreértettél, nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a kérdező arra gondol, hogy sok az ilyen jellegű kérdés az oldalon.
2013. júl. 16. 18:12
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem csak attól lehet rossz egy kapcsolat, hogy valaki ordibál meg agresszív... van pl. passzív agresszió is.
2013. júl. 16. 18:43
 20/25 anonim ***** válasza:
Én az agresszió legminimálisabb jelére is azonnal lelépnék, bár ennek minimális az esélye, mert eleve úgy választok, hogy ilyen ne forduljon elő.
2013. júl. 16. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!