Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy csak hitegettek, szívattak kapcsolat helyett?
Én lány vagyok és előfordult. :) Majd így lesz, majd úgy lesz, aztán csak vártam és vártam és nem történt semmi. Ellenben egyik este végighallgattam a szomszéd szobából (egyetemi kollégium), hogy hogy szedi fel a csajt ugyanazokkal a dumákkal, mint amikkel engem. Aztán sorra derült ki milyen csajokat fűzöget még mellettem. A szívem majd meg szakadt, hiszen én akkor már többet éreztem iránta. Azt hitte ugyanolyan naív idióta vagyok, mint eddig az összes többi, egy kis pénz lobogtatás és befogom a számat, maradok továbbra is mellette biztos pontként, még ha tudom is mit művel. Hát nem nyert. :)
Tudom, hogy fontosabb voltam neki, mint akkoriban bármelyik csitri, akit mellettem fűzött. Ez akkor derült ki számomra, amikor közöltem, hogy engem végleg felejtsen el. Nem feküdtem le vele, tehát nem a biztos lyukat jelentettem neki, hanem valami egészen mást, de akkor már mindegy volt. Kb 4 hónapig játszottuk ezt. Amikor a sarkamra álltam és azt mondtam eddig tűrtem teljesen megváltozott. Nem tudom ez meddig tartott volna és nem is bánom, hogy nem tudtam meg. Utálom ha szórakoznak velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!