Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha így kavarognak bennem az érzések? Normális ez?
A történet elég hosszú,bár lehet átlagos.
14 éves korom óta ismerem a párom,most vagyok 22.Nagyon szeretem,bár voltak kisebb hullámvölgyek,jó ember,sokat segít,nem bánt se szóval se tettel,szeretjük is egymást,a szex is jó,mikor épp van(És itt lesznek a problémák...1éve megkérte a kezem,igent mondtam.Együtt lakunk,bár csak aébérletben,de ő sokat dolgozik,egy ismerősnek vett fel némi hitelt(aki nem fizeti,csak elköltötte..),és hogy jobban kijöjjünk sok a plusz munka amit vállal.Kevés a szex,mert fáradt..Én pedig egy csinosnak,szép arcúnak,erős szexuális kisugárzással megáldottnak mondott lány vagyok,és őszintén kevés a heti 1-2 alkalom.Dolgozok meg iskolába járok felváltva,ahol sok inger ér,sok bók,"ajánlatok",amiket persze eddig visszautasítottam,bár néha egyre nehezebben megy...mert nagyon hiányzik a testi része a kapcsolatnak,ráadásul a lányokkal sose jöttem ki jól,és csak fiú barátaim vannak.
Nem csaltam meg soha,bár ennyi év alatt 2-3 félrement csók volt részemről,de mindent megbeszéltünk,ezzel nem volt baj.A kíváncsiság és a testi vonzalom viszont néha egyre jobban hajt:mivel én még csak a párommal feküdtem le.Félek a kevés szex és ez a kíváncsiságom rossz útra fog vezetni.Jeleztem párom felé az igényeimet,ő is többet szeretne,csak fáradt.
Más is volt ilyen helyzetben?Mit lehet tenni?A munka mindig sok,hitel nélkül is,olyan helyen van,tehát ezzel nem sokat.
Én pedig egyre jobban belekeveredek munkatársakkal,haverokkal flörtökbe,tetszenek a bókok,stb..pedig nem vagyok ilyen,de most tornyosult ki ..
Több műszakban dolgozok, és mikor felébred hajnalban,én már vagy még,de otthon se vagyok..De köszi,ez is 1 opció:)
Meg a kíváncsisággal is baj van...hogy milyen lehet más pasival?..Pedig az a heti 2 szex nagyon jó,nincs vele baj,csak minden nap igényelném,meg hát az az átkozott kíváncsiság..
Először próbáljatok meg a mennyiségen változtatni, de valószínűleg nem lenne elég. Te nem csak több szexre vágysz, hanem más ingerekre is. Talán érzed, hogy jó a szex a vőlegényeddel, de nem az igazi, lehet sokkal jobb is. Izgalomra van szükséged. Alapvetően nem vagyok amellett, hogy több partnert ki kell próbálni, mert én is az első barátommal vagyok és szeretnék lenni örökké. De én 17 évesen kezdtem vele járni, és előtte kismillió rosszul sikerült randim volt, rengeteg csalódásom meg zaklatás, és ez nekem elég tapasztalat volt pasizás terén. A szex eget rengető és nem érzek késztetést arra, hogy másik pasira ránézzek.
De te talán túl fiatal voltál ehhez. Persze, jó ember, de ezzel nem sokan tudnak takarózni. Előbb vagy utóbb levesz valaki a lábadról, főleg úgy, hogy hajlamos vagy a megcsalásra.
Egyébként meg nagyon nem egészséges, amit a vőlegényed csinál. Persze tudom, olyan helyen van, de hosszú távon nem lehet ebbe belenyugodni. Tovább kellene képeznie magát valahogy, hogy akár évek múlva ki tudjon alakítani egy élhető ritmust. Mert ha így folytatja, legfeljebb 15 év és tönkremegy sokféle szempontból, aztán lehet ő is boldogtalan, magányos rokkantnyugdíjas.
Minden jót nektek, akár külön, akár együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!