Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy buta kérdés, és ki fogtok nevetni, de akkor is?
Hát nem vagy féltékeny típus akkor mostanság.:D
Nemtudom..jelentheti,hogy már nem érdekel úgy a barátod.. vagyis én így volnék ezzel.:/
Ettől nem hiszem ,hogy bárki is közelebb kerülne hozzá, hogy rákattint arra, hogy like. ha meg igen akkor vigyék :Dd
amúgy igen az lehet, hogy már annyiszor "bántott" hogy elegem van belőle és nem érdekel, hogy mit tesz. mert az tény, hogy szeretem ,nagyon szeretem, de már kb két éve folyamatosan "bánt" néha-néha oda lök egy kedves szót, vagy egy kedves gesztust, aztán meg csak semmibe vesz, de nagyon örülök, hogy eljutottam erre a szinte, végre! :) az t hitttem ,hogy ez soha nem fog eljönni, de mégis itt van :)
bízol benne és lenyugodtál a kezdeti izgalmak után.
ez normális. Azaz ennek kéne a normálisnak lennie. Sőt örülhetsz, hogy ennyi csajnak bejön és mégis veled van. Légy büszke. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!