Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok buta lánnyal?
Nem járnék.
Ha megnézed az itteni kérdezők nagy részét, na azok nagyon buták.
Hááát, egyszer én jártam egy lánnyal, édes istenem, még egy ilyen sötét idiótát mint az...Azt mondtad neki valamire hogy "sirály", és felnézett az égre hogy HOL??? (megtörtént eset). Az ilyeneket messziről kerülöm.
Aztán ahogy mások is írták, van a kis naiv, butuska, ő még lehet aranyos meg barátnő-anyag ha képes dolgokat felfogni miután elmagyaráztad neki. Ők megérdemelnek egy esélyt.
na igen, ezt a két kategóriát nem tudom elkülöníteni egymástól.
van az a fajta butuska lány, aki olyan aranyosan buta, szererhető, és van az a csúnyánbeszélős, flegma p.csa.
én lány vagyok, de nem tudom eldönteni, hogy a környezetem melyik kategóriába sorol be. alapböl nem tartom magam butának, mégis amikor a barátommal vagyok, olyan érzésem van, mintha az lennék:/ de nem tudom hogy ez miért van és fèlek hogy emiatt elhagy valamikor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!