Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok a fiúval? 15/L 15/L
2 éve vagyunk osztálytársak. A többi lány szerint nem helyes, én pedig nem tudom eldönteni. Egyszer nagyon helyesnek tartom, utánna meg kimondottan borzongok tőle. Am. nagyon intelligens, gazdagok a szülei. Perfect szinten beszél angolul és nagyon jól ért a számítógéphez is. Májusban elmondta,hogy tettszem neki,akkor azt mondtam,hogy várjunk még egy kicsit. Most a hétvégén újra felhozta a témát,hogy kezdjünk eljárni a nyáron :) Mondtam neki,hogy még mindig várjunk,mert ők egész nyáron utaznak (Olaszország,Anglia,Lengyelország,Németország,Ausztria,Balaton stb.) mi pedig egész nyáron a BAlatonon vagyunk és nem lenne időnk találkozni. Anya is tud a fiúról, szerinte járnunk kéne,mert lehet,hogy ez egy vissza nem térő alkalom.
Abban maradtunk,hogy majd beszélünk egymással. Ő olyan komolyan veszi ezt,hogy amikor fent vagyok fecen állandóan rám ír. Én most már tényleg nem tudo,hogy mit akarok vele. Úgy érzem,hogy nem ő az álompasim. kedves és aranyos,de elág furán néz ki. A barátnőim is bíztatnak,hogy miért nem járunk?! Mit csináljak? Te mit tennél a helyemben?
pedig pont az lenne a lényeg. már komplett elképzelése van a jövőnkkel kapcsolatban. :) vidéken élünk,de van nekik lakásuk pesten. ő úgy gondolja,hogy ott laknák egyetemista éveink alatt. lenne autónk is,mert a szülei megtehetik.
mi nem állunk túl jól anyagilag és ez olyan furcsa nekem...
Kiemelted, hogy gazdag..azaz ez tetszik benne neked és nem a külseje, hiszen egyébként magad is leírtad, hogy nekem nem álompasi.
Egy pénzéhes kislány vagy, az a gáz (úgy gondolom csak számodra), hogy én is még kislány vagyok 14 évesen mégsem az alapján választom ki azt, hogy ki tetszik és ki nem, hogy gazdagok-e a szülei.
A helyedben én hagynám, mert nem érdemli meg, hogy ennyire hülyének nézd.
Kicsit érdekes lesz a hasonlat, ne értsd félre nem rád írom, DE tudod kik válogatnak pénz alapján?
A k.rvák akiknél az a nyerő pasi aki többet fizet.:))))))))
(14 éves lány voltam.)
Nehogy már 15 évesen az legyen a legfontosabb, hogy mennyire gazdagok a srác szülei.
Mutasd meg neki ezt a kérdést, azonnal megoldódik a dilemmád :)
Szerintem azért elég fontos dolog hogy a pasi mit tud megadni a csajnak anyagi tekintetben.
Ez alapján nem szabad dönteni de egy jó pont lehet hogy bármikor tudjátok azt csinálni amihez kedvetek van.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!